Connect with us

Oh! Media

Lakonan Gerard Butler Paling Gempak Dalam Hunter Killer 25 Oktober Ini

Branded

Lakonan Gerard Butler Paling Gempak Dalam Hunter Killer 25 Oktober Ini

HUNTER KILLER merupakan sebuah filem yang amat dinanti-nantikan untuk tahun 2018 ini apabila Gerard Butler (King Leonidas dalam filem 300) bergandingan dengan pemenang Anugerah Oscar, Gary Oldman (Anugerah Pelakon Terbaik, Darkest Hour, 2017).

Selain mereka berdua, filem HUNTER KILLER ini turut menyaksikan penampilan terbaik Common (John Wick: Chapter 2), Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron) dan Toby Stephens (Die Another Day).

Dari penerbit filem Fast & Furious, Olympus Has Fallen, dan London Has Fallen, HUNTER KILLER merupakan sebuah filem aksi lagak ngeri dengan gabungan unsur-unsur laut dan darat yang pada Ohmedia, korang yang minat filem aksi wajib untuk tonton filem ni apabila mula ditayangkan di Malaysia nanti. Tonton trailer di bawah.

Trailer & Sinopsis

Trailer: Hunter Killer | Dipawagam 25 Oktober 2018
Dipawagam seluruh Malaysia 25 Oktober 2018 ini. #HunterKillerMalaysia
Posted by Oh! Media TV on Sunday, September 30, 2018

Di dasar Lautan Artik, Komander Kapal Selam Joe Glass (Gerard Butler, Olympus Has Fallen, 300) sedang mencari sebuah kapal selam AS yang dalam kesusahan, beliau mendapati rampasan kuasa di Rusia yang merupakan satu ancaman kepada keselamatan dunia.

Disebabkan kru kapal selam dan negara dalam keadaan bahaya, Komander Joe Glass telah membentuk unit elit daripada bekas ahli Navy SEALs untuk menyelinap masuk ke perairan musuh dan menyelamatkan Presiden Russia yang telah diculik serta menghalang Perang Dunia Ketiga tercetus.

Hunter Killer akan ditayangkan diseluruh Malaysia pada 25 Oktober 2018 ini.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top