Connect with us

Oh! Media

Hausboom Berikan Berbotol-Botol Air Percuma Di Istana Negara

Oh! Politik

Hausboom Berikan Berbotol-Botol Air Percuma Di Istana Negara

Ketika ini, Istana Negara memang menjadi tumpuan ramai dan kebanyakannya dikalangan daripada pihak-pihak media untuk menyampaikan isu semasa yang sedang bergolak. Memang penuh lah kan orang tak kira dari wartawan sehinggalah pihak-pihak media yang berkampung disana untuk menjalankan tugas mereka di depan pintu Istana Negara tu supaya tak terlepas berita-berita penting tentang kemelut politik yang melanda negara ketika ini.

Harini merupakan hari kedua syarikat minuman popular Malaysia iaitu Hausboom turut sama-sama mengedarkan air berbotol-botol kepada sesiapa sahaja yang berada di sana termasuklah semua wartawan, polis, driver dan sebagainya di Istana Negara.
Banyak pihak yang memahami situasi berkenaan termasuklah Yang Di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah sendiri.


BACA : Kali Ini Agong Sendiri Turun Padang Bagi Wartawan McDonald’s


Sikap terpuji dari syarikat anak melayu, Hausboom yang ditunjukkan ini sangatlah membanggakan kita semua. Setiap tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima. Syabas diucapkan kepada Hausboom.

+ Baca respon pembaca sikap terpuji Hausboom di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Politik

Trending

ITTIFY

To Top