Connect with us

Haneesya Hanee Dikecam Teruk Dengan Netizen Disebabkan Sup Sirip Ikan Yu

Umum

Haneesya Hanee Dikecam Teruk Dengan Netizen Disebabkan Sup Sirip Ikan Yu

Baru-baru ini, Haneesya Hanee memuatnaik sebuah video di InstaStory yang dia tengah menangis disebabkan sup sirip ikan yu. Menerusi akaun twitter @501Awatni, Haneesya berasa kecewa kerana dijual secara berleluasa.


Rata-rata netizen menganggap perbuatan Haneesya tu sebagai ‘Hollywood tears sangat’. Ish korang ni. Mungkin dia tu seorang yang sangat emotional, so kita tak boleh lah nak judge orang sesuka hati. Biarlah dia nak buat apa, bukan dapat apa pun kalau jaga tepi kain dia. Betul tak?

Sumber: @501Awatni

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top