Connect with us

Oh! Media

DeskDock membolehkan anda menggunakan papan kekunci PC anda, tetikus dengan Android

Umum

DeskDock membolehkan anda menggunakan papan kekunci PC anda, tetikus dengan Android

Melanjutkan skrin komputer anda adalah mungkin dengan hanya mendapatkan monitor lain. Anda bebas untuk menyambung sebanyak manapun paparan yang anda perlukan atau mahu. Apabila ia datang untuk peranti mudah alih, kami tidak pernah membayangkan bahawa akan menjadi mustahil sehingga aplikasi DeskDock ini datang bersama-sama. Ia adalah alat yang baru, aplikasi khas yang membolehkan sesiapa sahaja menggunakan tetikus komputer dengan telefon Android. Dengan bantuan kabel USB, anda bebas untuk mengawal peranti dan menggunakannya sebagai paparan lain untuk komputer anda.
tetikus komputer anda bukan sahaja untuk komputer riba atau PC desktop. Anda boleh menggunakannya sebagai monitor kecil supaya anda juga boleh dengan mudah berkongsi clipboard antara peranti Android dan komputer. Ciri ini sedia untuk Windows, Mac, dan Linux dan berfungsi pada kebanyakan versi Android bermula dengan versi 4.1. Aplikasi ini tidak memerlukan perakaran dan sudah bersedia untuk Android 7.0 Nougat.

ciri-ciri dan keupayaan lain termasuk jalan pintas untuk simulasi multitouch, fleksibel peranti, menghubungkan pelbagai peranti Android untuk satu komputer, ditambah dapat menysuaikan kelajuan penuding tetikus dan butang tindakan. App adalah percuma untuk memuat turun tetapi versi Pro juga boleh didapati untuk RM 22.90. sesuatu yang boleh dimuat turun secara berasingan serta menampilkan Drag and Drop, pintasan tambahan untuk melaraskan kecerahan skrin, menukar kelantangan, dan mematikan skrin. Pro tidak menunjukkan sebarang iklan dan juga membolehkan anda untuk menggunakan papan kekunci komputer anda dengan telefon Android anda. Dengan fungsi Drag and Drop, anda boleh juga cepat memasang APK dan pautan secara automatik terbuka.

Ingat bahawa aplikasi ini memerlukan aplikasi server percuma yang berjalan pada komputer anda. Dapatkan satu dari Google Web Store dan kemudian memuat turun DeskDock Percuma atau Meja Dock Pro dari Google Play Store.
      

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top