Connect with us

Oh! Media

Google Now mengintegrasikan dengan pembesar suara mudah alih JBL yang terpilih

Umum

Google Now mengintegrasikan dengan pembesar suara mudah alih JBL yang terpilih

Jika anda pernah cemburu dengan Amazon Echo, pembesar suara yang mendengar arahan suara pemiliknya, Pemilik speaker mudah alih JBL kini akan mendapatkan pengalaman yang sama sedikit. JBL Xtreme, Pulse 2, Charge 3, dan flip 3 pembesar suara  kini Google Now menyuarakan integrasi supaya anda boleh mengawal perkara seperti muzik, panggilan suara, dan juga mengetahui cuaca, tanpa perlu menggunakan telefon pintar atau tablet anda. Sekarang jika hanya ia boleh membaca barangan kami semula, kita akan bersedia.
Bagaimanapun memiliki integrasi penyuaraan Google Now, ini adalah langkah pertama yang cukup baik untuk ini pembesar suara JBL mudah alih. Anda perlu memasang kemas kini perisian tegar melalui JBL Connect App. Selepas anda mengemas kini, anda boleh mengaktifkannya dengan menekan “butang berbilang fungsi” atau / butang Pause Play pada peranti anda. Itu sahaja. Selepas anda telah ditekan dan diaktifkan, anda kini boleh meminta pembesar suara itu untuk pergi ke lagu seterusnya atau untuk memanggil seseorang untuk anda atau untuk meminta laporan cuaca.

Sudah tentu kita akhirnya mahu ia untuk melakukan lebih banyak perkara untuk kita, seperti mungkin membaca dengan kuat mesej e-mel kami atau memberitahu kami jadual kami untuk beberapa minggu akan datang, tetapi buat masa ini, ia adalah lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh mengawal muzik yang bermain di pembesar suara JBL anda. Anda boleh meminta untuk memainkan lagu tertentu atau untuk melangkau ke trek seterusnya hanya dengan memberi arahan tertentu yang anda akan belajar seperti yang anda pergi bersama-sama.

Semua akan datang pembesar suara mudah alih JBL akan mempunyai Google Now (dan Siri, untuk rakan-rakan kami lebih di sisi lain) akan disatukan ke dalamnya. Ciri baru akan disediakan untuk pembesar suara semasa dalam bulan ini, jadi sentiasa menyemak Connect App JBL anda jika maklumat yang sudah ada.

SUMBER: JBL

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top