Connect with us

Oh! Media

Football Manager Touch 2017 Kini Keluar Untuk Tablet Android

Umum

Football Manager Touch 2017 Kini Keluar Untuk Tablet Android

Bagi mereka yang mempunyai impian untuk menguruskan sendiri kelab bola sepak pada suatu hari nanti, yang menghabiskan begitu banyak masa menjerit pada pengurus “bodoh” sambil menonton perlawanan di televisyen, anda boleh mencuba bermain permainan ini sebagai pengurus permainan kerana ia lebih menyeronokkan daripada bermain bola dipadang yang sebenar. SEGA’s Football Manager adalah salah satu daripada permainan yang popular di luar sana, dan mereka baru sahaja mengeluarkan edisi permainan 2017 mereka, secara rasmi ia dipanggil sebagai Football Manager Touch 2017 dan kali ini, ia hanya boleh dimainkan pada tablet anda.

Edisi tahun lepas permainan mempunyai versi telefon dan tablet untuk kegunaan peranti, tetapi kali ini, mereka mengambil keputusan untuk hanya menumpukan usaha developing mereka pada aplikasi tablet sahaja. Dan kerana ia ada pada skrin yang agak besar, maka anda mempunyai merasakan sesuatu yang terletak berhampiran dengan permainan komputer itu sendiri. Ia mempunyai 3D Engine yang dipertingkatkan yang telah meningkatkanmotion-capture animations, AI, dan stadium.

Ia menjadi lebih interaktif apabila anda akan mendapat “mesej” daripada kakitangan, peminat dan media dengan Peti Masuk anda dipertingkatkan dan sosial feed serba baru. Semua perkara lain yang anda suka tentang permainan football manager ada di sini, ditambah beberapa sentuhan feature terutamanya ia dibuat untuk tablet dan pasukan sebenar dan juga pemain dari lebih 130 liga di seluruh dunia. Anda juga boleh memilih untuk pergi terus ke keputusan perlawanan anda jika anda berfikir anda telah yakin dengan pasukan anda.

Hanya dengan $19.90 untuk mendapatkan Football Manager Touch 2017 di Play Store. Tetapi jika anda suka permainan yang indah dan anda mempunyai wang untuk dibelanjakan, ia adalah salah satu permainan untuk itu. Ingat ia hanya akan berfungsi untuk tablet sahaja.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top