Connect with us

Oh! Media

"LeapDroid" emulator terpantas di dunia?

Umum

"LeapDroid" emulator terpantas di dunia?

Apabila datang satu masa untuk menjalankan Android pada PC anda , salah satu cara dengan mendapatkan emulator dari internet. Banyak emulator di luar saya yang boleh di muat turun secara percuma, antara program yang paling popular dipanggil Bluestacks.
Kami dari ohgeekz telah menemui dan telah mencuba satu program baru yang dipanggil “LeapDroid” yang didakwa sebagai emulator yang “terpantas di dunia”.

Terdapat banyak sebab mengapa anda mahu untuk menjalankan emulator Android pada PC anda. Ramai yang berpendapat, pengguna hanya mahu menguji aplikasi dan barangan mereka, tetapi kebanyakan yang dapat dilihat pada hari ini adalah menggunakan emulator untuk bermain permainan Android mereka pada PC. Oleh kerana itu, terwujudnya program-program emulator seperti bulestack, andy dan lain-lain.

Tetapi LeapDroid adalah satu program emulator yang sangat menarik, dengan teknologi baru di yang mampu menunda dan memaksa apps dan game anda ke peringkat frame rate yang tertinggi.

Menurut daripada developer LeapDroid, mereka telah membandingkan emulator mereka dengan yang lain,  dan mereka mengatakan “unique LeapGL and Virt Fiber I/O technologies” Itu yang memberikan mereka kelajuan lebih baik dan mengatasi emulator yang lain.

sekarang ini, LeapDroid emulator berjalan dengan Android 4.4.4 dan serasi dengan Kedua-dua x86 dan aplikasi berasaskan ARM dan permainan. Memuat turun program secara percuma melalui laman web rasmi.

VIA : Droid Gamers

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top