Connect with us

Oh! Media

Bella Dally Memberi Bayangan Sedang Hamil?

Umum

Bella Dally Memberi Bayangan Sedang Hamil?

Baru-baru ini, Bella Dally memuatnaik sebuah video di Instagramnya seakan-akan dia memberi bayangan sedang hamil. Rata-rata netizen dan rakan artis juga mengucapkan tahniah kepada Bella Dally. Wow, finally! Congratulations Bella Dally dan husband. Semoga Bella dan anak sulung ini diberi kesihatan yang baik selama 9 bulan.


Tetapi…ada juga mengatakan ia adalah gimik untuk keluaran produk terbaru daripada Bella Dally. Ya ke? Takkanlah disebabkan produk terbaru dia sanggup nak buat gimik sampai dia nak guna pregnancy test sebab before ni dia cakap dia nak keluarkan produk kosmetik je.

Mungkin video itu adalah teaser dia tunjuk macam mana dia dapat rezeki, so that video tu akan di release pada 29.08.2019? Kita tak boleh lah buat spekulasi sendiri sebab takut menimbulkan fitnah tau. Apapun sis berharap Bella Dally memberi bayangan yang dia betul-betul pregnant.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Wayang


Teruskan membaca..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top