Connect with us

Oh! Media

(Gambar) Beli Rumah Dapat ‘Free Gift’ Tuannya Sekali. Pakej Terbaek!

Umum

(Gambar) Beli Rumah Dapat ‘Free Gift’ Tuannya Sekali. Pakej Terbaek!

Tindakan seorang wanita mengiklankan rumahnya untuk dijual menjadi perhatian apabila dia menawarkan bonus menarik iaitu pembeli boleh mengambil pemiliknya sebagai isteri.

Wanita yang dikenali sebagai Winalia, 40, merupakan seorang janda yang mempunyai dua anak hasil perkahwinannya terdahulu tidak menyangka iklan penjualan rumahnya menjadi viral.


“Saya kaget, jujur kaget. Sampai jadi pembicaraan. Saya jujur tidak mencari sensasi, memang tulus menjual rumah dan cari suami. Sejak semalam saya menerima banyak panggilan telefon. Puluhan atau malah ratusan,” ujarnya

Menurut Winalia, walaupun hasratnya sebenar untuk menjual rumah demi mendapatkan wang namun dia juga benar-benar serius untuk mencari jodoh. Dia mencari seorang lelaki yang bertanggungjawab dan mampu menjaganya.

“Kalau rumah ini dijual dan pembelinya jadi suami, kan saya tidak perlu pindah. Rumah ini nazar ibu saya. Kasihan juga anak saya mahu tinggal di mana, sedangkan saya memerlukan wang,” katanya.

Walaubagaimanapun, ia bukanlah syarat utama yang diletakkan oleh Winalia kerana jika pembeli mahu membeli rumahnya sahaja tanpa menikahinya pun boleh.

Rumah berkeluasan 523meter persegi itu ditawarkan pada harga Rp 999,000,000,00 atau bersamaan RM282,000.

OHMEDIA: Macam-macam cara boleh selesaikan masalah. Semoga dia jumpa seorang lelaki yang jujur untuk menikahinya.

————————————————————–
https://www.facebook.com/ohperfumenista

Dapatkan perfume pelbagai jenama dengan harga yang giler murah di OH! PERFUMENISTA. Dijamin berkualiti tinggi dan memuaskan hati.  
Hotline : 0122553390

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top