Connect with us

Azar Azmi Beri Bayangan Sedang Bercinta Dengan Fizo Omar?

Oh! Artis

Azar Azmi Beri Bayangan Sedang Bercinta Dengan Fizo Omar?

Wah! Macam ada sesuatu jer hubungan pelakon Azar Azmi dengan Fizo Omar ni? Mana taknya, gambar yang dimuatnaik oleh Azar menjadi bualan ramai warganet tau. Siap ada kapsyen sweet lagi untuk Fizo.

I’m blessed Allah temukan mek ja dengan orang yang baik-baik, i would LOVE to thank YOU to every each one of them in this photos. Thank you jaga mek ja dari mula sampai akhir @mecanicagarage. Thank you for always give a moral support to me @ftwracing. Thank you for the guide and the guidance @sherco_racing_factory. Thank you for the thrill. Thank you for the lesson and learning process my sifu @acoi_pangkolo @ay41man kak @rrainnnbowww, @lyn.shaare, abang mi, daddy, Lala, @imzack74 abe joe. Thank you for the experience.

Thank you to my life partner…dia cakap mek ja bsiap nak pergi pavi ye???? Yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position @fizoomar.

Yang korang nampak indah, yang tak indah? Nanti mek ja kasi up slow slow sebelum geng-geng #happyhappybenci #pendakapleherkucing bukak cerita…biar mek ja yang up dulu… hahahaha #untiljahanam ni bukan #untiljannah #kautungguakudatang #donthatespreadlove

Im blessed Allah temukan mek ja dengan orang yang baik-baik, i would LOVE to thank YOU to every each one of them in this photos. Thank you jaga mek ja dari mula sampai akhir @mecanicagarage . Thank you for always give a moral support to me @ftwracing . Thank you for the guide and the guidance @sherco_racing_factory . Thank you for the thrill. Thank you for the lesson and learning process my sifu @acoi_pangkolo @ay41man kak @rrainnnbowww , @lyn.shaare , abg mi, daddy, Lala, @imzack74 abe joe. Thank you for the experience. . Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position @fizoomar . Yang korang nampak indah, yang tak indah? Nanti mek ja kasi up slow2 sebelum geng2 #happyhappybenci #pendakapleherkucing bukak cerita… biar mek ja yang up dulu… hahahahaaa #untilljahanam ni bukan #untilljannah 😂🤣😘 #kautungguakudatang #donthatespreadlove . . . The best sticker printing @pristine_imprint Always care @snowybyazarazmi Lapar? @thecookiegraphy
A post shared by ABOS (@azarazmi) on



Amboi! Siap panggil Fizo Omar ‘my life partner’. Tak apa lah gais, kita tunggu jer Azar umumkan status hubungan diorang ni yang sebenar. Kalau ada jodoh, ada lah. Kita doa yang baik-baik okay!

OHMEDIA: MACAM SESUAI JER TENGOK DIORANG NI BERSAMA

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca beri pendapat di Facebook Oh! Media.



Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

To Top