Connect with us

Oh! Media

Avengers Vs X-Men Dijangkakan Bakal Hadir Selepas Endgame

Umum

Avengers Vs X-Men Dijangkakan Bakal Hadir Selepas Endgame

Ini mungkin  merupakan satu lagi projek yang akan dibawakan oleh Marvel Studio selepas siri filem Avangers Endgame. Projek terbaru tersebut dikatakan akan menggabungkan di antara siri Avengers, X-men dan Fantastic Four.

Seperti apa yang dilaporkan WGTC, penggabungan semua siri ini akan menampilkan satu pertempuran yangs sangat epik di antara Avengers menentang ahli X-men.

Walaubagaimanapun, Marvel Studio pasti tidak akan terlalu terburu-buru dalam menggabungkan sesuatu penceritaan dan pastinya mereka akan mengeluarkan filem bagi fasa pengenalan bagi Avengers dan X-men sebelum dikaitkan antara satu sama lain dan menjadi satu filem yang sangat hebat.

Untuk pengetahuan anda, pada tahun 2012 yang lepas, penggabungan dan penceritaan Avengers vs X-Men ini telah pun dikeluarkan dalam versi komik dan sekiranya projek ini dapat dihasilkan, ianya pasti membuatkan peminat setia Marvel sangat teruja.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top