Connect with us

Oh! Media

Asus ZenFone 3 Max Kini Terdapat di Malaysia dengan harga RM 799

Umum

Asus ZenFone 3 Max Kini Terdapat di Malaysia dengan harga RM 799

Anggota keluarga yang Asus ZenFone 3 yang paling berpatutan , ZenFone 3 Max, kini boleh dibeli di Malaysia melalui kedai rasmi Asus ‘dalam talian.

Sama seperti ZenFone Max dikeluarkan tahun lepas, tarikan utama ZenFone 3 Max adalah bateri berkapasiti tinggi. Pada 4,100mAh, ia adalah lebih kecil berbanding model tahun lepas dengan 5,000mAh. Seperti ZenFone Max juga, ZenFone 3 Max mampu mengecas terbalik – yang membolehkan ia bertindak sebagai sebuah bank kuasa untuk mengenakan caj pada peranti lain. Tambahan dari itu juga, Qualcomm Quick Charge 3.0 berfungsi di dalam apabila mod mengecas terbalik.

ZenFone Max sports 5.2-inci paparan 720p IPS, pemproses MT6735 MediaTek dipasangkan dengan 3GB RAM, 32GB penyimpanan, kamera belakang 13MP, dan sensor cap jari belakang. Ia juga mempunyai badan logam.
Walaupun keluarga ZenFone 3 telah diumumkan secara rasmi di Malaysia pada Ogos, hanya ZenFone pertengahan 3 kini boleh didapati untuk dijual. The ZenFone 3 Max kini memasuki persaingan itu dalam dua warna (Pasir Emas dan Titanium Grey), dan dijual pada harga RM799 (RM100 kurang daripada ZenFone Max tahun lepas). Ia boleh dibeli melalui kedai online Asus ‘, dan juga di pelbagai Asus Partner.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top