Connect with us

Oh! Media

Asus Chromebook Flip C100PA Sesuai Untuk Mereka Yang Kaki Melancong dan Pelajar

Umum

Asus Chromebook Flip C100PA Sesuai Untuk Mereka Yang Kaki Melancong dan Pelajar

Mencari komputer untuk dibawa berjalan dan melancong? Korang boleh pergi tengok Asus Chromebook Flip C100PA yang merupakan world’s first 10-inch convertible Chromebook computer. Korang akan dapat kuasa seperti penggunaan laptops, tetapi dengan mudah korang boleh tukarkannya menjadi tablet android. Kepada kaki melancong dan para pelajar inilah yang sepatutnya korang cari.

The C100PA adalah tentang serba boleh. Ia mempunyai hinge 360 darjah yang unik yang membolehkan korang untuk flip skrin supaya anda boleh menggunakannya sama ada sebagai komputer riba atau tablet, bergantung kepada keperluan anda. Lipat keyboard di sebalik skrin, didirikannya menjadi bentuk khemah untuk menonton video, atau gunakan ia seperti komputer riba, terpulang kepada korang.

Sudah tentunya chromebook akan berjalan menggunakan Chrome OS yang menawarkan akses kepada beribu-ribu aplikasi, memang banyak yang korang boleh muat turun secara percuma. Ia mempunyai jangka hayat bateri yang mampu bertahan selama 9 Jam, mempunyai paparan skrin sentuh yang berdefinisi tinggi, pembesar suara stereo, dan keupayaan Bluetooth 4.1.

Korang yang berminat nak gunakan Asus C100 Chromebook ini, boleh mendapatkan info penuh tentangnya, Klik Sini. Kami tidak katakan ia sungguh berkuasa tetapi ia sangat berguna dan mudah dibawa kemana-mana. 

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top