Connect with us

Oh! Media

Angry Bird 2 Fall – 2 Chapter, 2 karakter babi yang baru

Umum

Angry Bird 2 Fall – 2 Chapter, 2 karakter babi yang baru

Apabila anda fikir Angry Birds turun dan keluar untuk mengira, ia akan sentiasa datang dengan kemas kini untuk menghidupkan semula minat dalam bermain permainan. Ia mungkin tidak sepopular sebelum ini tetapi ia masih menjadi sebutan dan ramai orang masih kelihatan bermain. Kemas kini terbaru – Fall, yang mereka panggil “ginormous” membawa banyak perkara baharu tetapi biasa kepada permainan, termasuk 2 bab baru, ada babi yang baru bagi menentang, topi yang baru, untuk dipakai, dan cabaran yang lebih setiap hari, dalam kes flinging burung di batu bata dan babi tidak cukup satu cabaran.

Walaupun musim panas sudah tamat, di negeri Angry Bird, anda masih boleh menangkap beberapa sinar dengan dua bab yang baru ditambah dalam update ini: Hamazonas di mana anda boleh berjalan ke dalam hutan dan Copacabacon di mana sudah tentu anda mempunyai sedikit menyeronokkan dalam matahari. Setiap bab mempunyai 40 tahap baru dan 6 Boss Babi yang anda perlu untuk mengalahkan. Terdapat juga dua jenis baru babi yang anda akan pergi menentang. Beamer Pig mempunyai rasuk untuk mengalihkan perhatian burung anda apabila mereka terbang di udara manakala Tower Pig terdiri daripada 3 pengimbang, teetering babi.

ab2_hamazonas-400x400
Jika anda tidak mendapat saingan lagi dengan cabaran harian, selesaikan mereka di luar supaya anda boleh membuka mod cabaran baru. Terdapat 5 peringkat dan anda hanya mempunyai 30 minit untuk melengkapkan mereka. Jika tidak, anda akan perlu menunggu keesokan harinya untuk melakukannya sekali lagi. burung anda juga akan mendapat peringkat baru, selepas anda semua lulus mereka ke Tahap yang Elder. The Master Tier adalah di mana mereka pergi, dan sudah tentu, anda akan mendapat pengganda skor tambahan.
ab2_beamer-400x360
Update ini juga membawa topi baru yang burung anda boleh memakai, termasuk kembali-ke-sekolah, pantai, dan tema lanun. maklumat yang kini boleh didapati di kepala ke halaman Google Play.
ab2_hatsgameplay-400x400

SUMBER: Angry Birds

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top