Connect with us

Oh! Media

5 perkara yang kami suka tentang iPhone 7

Umum

5 perkara yang kami suka tentang iPhone 7

ADVERTISEMENT

Apple baru sahaja melancarkan iPhone yang terbaik pernah mereka keluarkan iaitu iPhone 7 dan iPhone 7 Plus. 5 Perkara dibawah adalah informasi yang anda perlu tahu tentang tambahan baru yang menarik untuk keluarga Apple.1. Naik taraf ke sistem kamera baru


Kamera 12MP yang baru lagi cantik pada iPhone 7, beserta dua kamera luar biasa pada iPhone 7 Plus, ini akan memberi anda peluang untuk mengambil gambar yang terbaik dalam hidup anda. Teknologi kamera baru di iPhone7 dan 7 Plus secara automatik akan menyesuaikan tetapan untuk memberikan hasil yang terbaik dalam mana-mana persekitaran.

2. terang, kini menjadi paparan iPhone yang paling berwarna-warni

Paparan Retina HD baru dan cantik menjadikan ianaya 25% lebih cerah daripada iPhone 6s. Paparan IPhone 7 menggunakan ruang warna yang sama seperti industri pawagam digital, jadi apa yang anda lihat dalam keadaan yang nyata dan realistik. Ini menjadikan ia sesuai untuk memuat turun atau streaming filem baru serta menonton rancangan TV kegemaran anda.
3. Melihat percikan atau Berlakunya percikan air.

iPhone 7 dan iPhone 7 Plus adalah iPhone kalis air yang pertama yang pernah dicipta. Ia melindungi anda daripada tumpahan atau percikan air dan juga habuk. Mereka juga datang dalam pelbagai jenis warna yang menarik termasuklah silver, gold, rose gold, a beautiful black dengan kemasan matt, dan a deep high gloss black.

4. iPhone. Sekarang dalam stereo


Anda akan suka mendengar muzik dengan iPhone anda 7/7 Plus. Ia adalah iPhone pertama dengan pembesar suara stereo, menyampaikan dua kali ganda jumlah iPhone 6s. iPhone 7/7 Plus juga dilengkapi dengan ear buds wireless perbezaan yang agak ketara berbanding iPhone sebelum ini. Dan headphone yang sedia ada anda akan bersambung dengan adapter khas yang anda akan mendapati dalam kotak dan tiada lagi audio jack diperlukan.

a3


5. iPhone kini lebih tahan lama.

iPhone 7/7 Plus mempunyai hayat bateri yang terbaik daripada mana-mana iPhone sebelum ini. Jika anda mempunyai iPhone 6 anda akan merasakan perbezaannya, kerana anda akan mendapatkan lebih banyak hayat bateri sebanyak 2 jam dengan beralih kepada iPhone 7/7 Plus. Anda akan mempunyai kuasa untuk teruskan lagi penggunaannya, tanpa perlu berfikir tentang menekan butang charger anda.

Sumber (slashgear)

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top