Connect with us

Oh! Media

5 Benda Yang Kami Suka Tentang Lenovo Yoga Book

Umum

5 Benda Yang Kami Suka Tentang Lenovo Yoga Book

Sejak akhir-akhir ini, Lenovo Yoga Book telah menarik perhatian ramai pihak, sebelum itu, terima kasih pada Halo Keyboard yang sangat futuristik dan menarik menggantikan Physical Keyboard kepada touch-based Wacom board. Mari kita lihat 5 benda yang kami suka pasal Lenovo Yoga Book.

1. Reka Bentuk yang cemerlang dan premium

Lenovo Yoga book nampak hebat dalam reka bentuk. Dengan campuran magnesium dan aluminum, ia seperti tablet yang premium dalam tangan. Sangat ringan, seperti hanya memegang sebuah buku nota di tangan dan tidak perlu risau muntuk dibawa kemana sahaja. Ia adalah tablet 2dalam 1 paling premium pernah dicipta.

2. Ianya sangat Nipis dan Kecil

Apa yang membuatkan kami tertekan dan tertarik pada pandangan pertama dengan Lenovo Yoga Book ini, adalah ia adalah tablet paling 2-in-1 paling nipis dalam dunia pada miniscule 9.6mm. Ianya sangat mengagumkan, tetapi jika anda boleh bayangkan sejenak, bagaimana lenovo boleh menggabungkan headphone jack, slot microSD, port MiniHDMI dan dua pembesar suara Dolby yang telah dipertingkatkan kedalam Yoga Book itu? sangat hebat.

3. Sukakan Android atau Windows?

Anda boleh pilih OS apa yang anda mahukan, Lenovo menawarkan perkara tersebut.   Jika anda mahukan Android atau anda minat untuk menggunakan Windows 10 terserah pada anda. Didatangkan beberapa pilihan warna iaitu Champagne Gold, Gunmetal Grey atau Carbon Black. Bukan itu saja, tetapi ada mempunyai pilihan tambahan untuk slot SIM untuk data internet di mana sahaja, membuat Lenovo Yoga Book pilihan yang sangat baik apabila anda pergi mengembara.

4. Pen yang sangat menarik

Salah satu mata jualan Yoga Book ialah super cool Halo Keyboard dan Create Pad. Semua Yoga Book didatangkan Wacom Pen dan tambahan kepala dakwat pen untuk menulis di atas kertas yang sebenar. Anda boleh melukis atau menulis terus pada Create Pad atau gunakan pen tersebut untuk manipulasi skrin. Ia kelihatan seperti mempunyai dua skrin. Sangat hebat!

5. Watchband Hinge

Lenovo Yoga Book adalah 2-in-1, gabungan untuk merapatkan kedua-dua bahagian sangat hebat dengan watchband hinge yang telah Pattern oleh Lenovo. Watchband hinge pada Yoga Book adalah yang terbaik dalam pasaran 2-in-1, membolehkan ia berputar 360 darjah penuh dalam satu putaran tanpa perlu menaggalkan skrin dan pasang semula.

Lenovo Yoga Book adalah salah satu yang terbaik tablet 2-in-1 di pasaran. Dengan pilihan Android atau Windows, ini adalah alat yang boleh memenuhi keperluan semua orang. Ia nipis, cahaya, dan seksi juga, dan anda mungkin akan mendapat perhatian apabila menggunakan ia keluar dan kira-kira dengan yang futuristik Halo Keyboard menyalakan separuh bahagian di bawah peranti.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top