Connect with us

Oh! Media

6 Game android tahun 2016 yang best untuk korang main

Umum

6 Game android tahun 2016 yang best untuk korang main

Game dalam smartphone dan tablet meningkat tinggi hingga meninggalkan manamana teknologi game yang sebelumnya. Pada tahun 2005, jika korang bermain game Grand Theft Auto : San Andreas pada smartphone anda pada grafik yang sama dengan Play Station 2, anda mungkin ketawa sehingga keluar banggunan!!. Kini terdapat permainan yang kelihatan dan bermain lebih baik daripada itu! Tanpa berlengah-lengah lagi, di sini adalah permainan Android terbaik dan kami telah bermain denganya, anda juga boleh mencubanya.ADVERTISEMENT
BADLAND best android games
BADLAND 1 dan 2
Harga : Percuma

BADLAND tidak tidak kelihatan seperti menyeronokkan pada mulanya. Ia merupakan side-scrolling runner game di mana anda perlu mengelak rintangan dan membiarkan ia berjalan dari anda dilanda malapetaka. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda membongkar segalanya dalam permainan ini, amat sukar untuk menafikan kesukaranya sangat mendalam. Terdapat real-time multiplayer (termasuk co-op mode), mod pengembaraan yang agak besar, dan membiarkan pemain membuat tahap kesukaran mereka sendiri. Game ini kadang-kala membuatkan diri anda merasa bosan tapi perasaan untuk terus bermain tetap ada. BADLAND 2 tidaklah menyeronokkan seperti BADLAND 1 tapi tidak salah untuk anda mencubanya.

crashlands best android games
Crashlands
Harga : $ 4,99
Crashlands dikeluarkan pada 2016 dan ia sudah antara permainan Android yang terbaik yang pernah dibuat. Ia merupakan sebuah pemandu lori intergalaksi yang berakhir dengan pendaratan kecemasan di planet yang asing. Tugas anda adalah untuk mengetahui apa yang berlaku, membina diri sendiri , mengumpul pelbagai barangan (dan kraf mereka), serta menyelamatkan dunia daripada komplot jahat. Ia mempunyai elemen RPG untuk pembangunan watak, pelbagai barang-barang yang anda boleh mengumpul dan kraf. Permainan ini memudahkan anda dengan melakukan perkara-perkara seperti auto-sorting inventori anda. Ia adalah satu game yang sangat menyeronokkan serta mengandungi berpuluh-puluh jam kandungan permainan. Bahagian yang terbaik? Tiada pembelian dalam aplikasi untuk mendapatkan di jalan.
fallout shelter best android games

Fallout Shelter

Harga : Percuma dengan pembelian dalam aplikasi


Fallout Shelter telah dikeluarkan pada 2015, dan ia mendapat banyak review yang positif dari pemain game ini. Dalam permainan ini, anda perlu membina tempat kubu perlindungan dalam tanah dan mengisi ia dengan orang, dan kemudian menguruskan segala-galanya supaya ia berjalan dengan baik. Anda akan diperlukan untuk menghantar penghuni keluar ke padang gurun untuk mendapatkan bekalan barang dan makanan serta menangkis serangan jahat yang cuba untuk membunuh semua orang. Anda boleh melahirkan bayi, membuat komuniti masyarakat, dan semua jenis barangan. Ia mempunyai ruang kedalaman yang besar dan ia adalah satu permainan yang anda boleh bermain untuk beberapa bulan sebelum anda menyedarinya mempunyai pembelian dalam aplikasi. Game developer juga telah melakukan kerja yang hebat dengan menambah kandungan baru untuk membantu mengekalkan ia sentiasa baru.Grand Theft Auto: San Andreas best android games
Grand Theft Auto: San Andreas
Harga : $6.99

Grand Theft Auto: San Andreas adalah salah satu game permainan video yang mempunyai permintaan paling tinggi untuk berada di dalam smartphone. Seperti kebanyakan permainan Grand Theft Auto, ia datang dengan dunia yang terbuka untuk diterokai, dengan jangka masa permainan berpuluh-puluh jam, grafik yang baik, jalan cerita yang menarik, dan banyak benda perlu dilakukan. Anda akan menyertai ahli bekas kumpulan yang pulang ke hud untuk merebut kembali kawasan kejiranan beliau dan membalas dendam terhadap ibu kepada si mati itu. Rockstar Games juga termasuk controller support, tetapan grafik, dan cloud hosting menampakkan pakej permainan ini sedikit menggerunkan. Ia adalah satu permainan yang sangat besar dan terbaik dari semua, tiada pembelian dalam aplikasi.

pokemon GO best android games
Pokemon Go
Harga : Percuma dengan pembelian dalam aplikasi


Pokemon Go telah menjadi permainan smartphone pada Julai 2016 dan serta merta menjadi satu permainan terbaik Android setakat ini. Ia merupakan satu permainan realiti diperkukuhkan dengan fungi Ingress di mana anda berjalan di sekitar dunia sebenar untuk menangkap Pokemon dan pertempuran untuk merampas Gimnasium pihak lawan serta Pokestops untuk mengisi kembali pada beg anda. Permainan ini boleh membuat anda ketagih dan sukar untuk berhenti bermain. Walaupun masih banyak isu tentang permainan ini, namun masih ramai bermain permainan ini.
the room 3 best android games
The Room Three
Price: $4.99

Permainan terbaru dalam The Room series mendapat sambutan seperti permainan yang terdahulu dan mereka kekal di kalangan permainan yang terbaik Android. Bagi mereka yang tidak pernah bermain dengan permainan sebelum ini, The Room ini adalah permainan teka-teki yang melibatkan beberapa objek yang unik di dalam bilik, anda perlu menyelesaikan untuk membuka kunci rahsia mereka. Anda bergerak dari bilik ke bilik untuk mencari objek yang lebih unik dan menyelesaikan teka-teki mereka sehingga anda memenangi permainan ini. Yang ketiga ini termasuk didalam cloud saving, beberapa profil, mempunyai pengakhiran alternatif, dan teka-teki yang seronok dan grafik yang mendorong orang untuk bermain kedua-dua tajuk pertama.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top