Connect with us

Oh! Media

Watsons Kongsi Rahsia Gaya Raya Aidilfitri. Tawar Hadiah Bernilai RM5,888,888

Trending

Watsons Kongsi Rahsia Gaya Raya Aidilfitri. Tawar Hadiah Bernilai RM5,888,888

Watsons meraikan kedatangan Hari Raya 2023 dengan kempen Watsons Rahsia Gaya Raya yang bermula dari 30 Mac sehingga 8 Mei 2023.

ADVERTISEMENT

Pelbagai promosi menarik ditawarkan di kedai fizikal dan dalam talian. Serta yang paling dinanti semestinya filem raya dengan tema Watsons Rahsia Gaya Raya.

Filem raya Watsons tahun ni membawakan karya detektif dan tema misteri yang mnunjukkan kepentingan cinta dan kebersamaan bagi mengatasi cabaran sebagai sebuah keluarga yang.

Ia dibintangi duta Watsons Ayda Jebat dan adiknya Fyna Jebat, serta pelakon dan selebriti terkenal Malaysia seperti Didie Alias, Faizal Hussein, dan Nabil Mahir.

“Kami berharap kisah yang menyentuh hati ini akan memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk menghargai orang tersayang dan membina hubungan yang lebih kukuh pada masa istimewa tahun ini,” Caryn Loh, Pengarah Urusan Watsons Malaysia.

Watsons Malaysia Sumbang Kembali Kepada Masyarakat

Sempena hari raya yang bakal menjelang juga, Watsons mengumumkan mereka telah menyumbangkan produk kesihatan dan kecantikan bernilai lebih RM210,000 kepada 17 rumah untuk membawa kegembiraan kepada masyarakat.

Diskaun sehingga 50% & hadiah bernilai sehingga RM5,888,888

Dalam pada itu, bagi menghargai pelanggan setia mereka, Watsons turut menawarkan diskaun sehingga 50% di kedai fizikal dan dalam talian untuk semua pelanggan dan ahli Kelab Watsons. Inilah masanya untuk korang rebut produk kosmetik, penjagaan diri, penjagaan kulit dan kesihatan kegemaran pada harga yang tiada tandingan.

Paling gempak semestinya Watsons turut menawarkan hadiah bernilai sehingga RM5,888,888 termasuk dua kereta daripada Perodua, barang kemas dan baucar tunai yang dari Poh Kong, baucar tunai Watsons dan banyak lagi apabila korang membelanjakan RM80 dengan VISA.

Selain daripada promosi dan tawaran hebat ini, #KakiWatsons juga boleh melihat Resipi Raya Sihat hasil ciptaan Chef Selebriti Sherson Lian, petua dan petua kesihatan dan kecantikan di Glow TV Rahsia Gaya Raya edisi.

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran terbaru Watsons layari www.watsons.com.my atau muat turun aplikasi mudah alih Watsons di Apple Store, Google Play Store dan Galeri Aplikasi Huawei.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas