Connect with us

Oh! Media

(Video) Ambil Anak Angkat Walaupun Belum Kahwin, Gadis Ini Sanggup Makan Pil Demi Nak Susukan

Trending

(Video) Ambil Anak Angkat Walaupun Belum Kahwin, Gadis Ini Sanggup Makan Pil Demi Nak Susukan

Zuriat merupakan pelengkap hidup bagi pasangan yang sudahpun mendirikan rumah tangga. Bukan tu jer, kehadiran anak juga akan menambahkan lagi keceriaan dalam sesebuah keluarga tu. Sekiranya korang diberi pilihan lah kan, nak anak berapa ramai?

ADVERTISEMENT

Kalau korang nak tahu, seorang gadis ni mengambil anak angkat tau walaupun dia masih belum berkahwin. Menerusi satu video Tiktok yang dimuatnaik gadis yang bernama Aminahtul Mardiah, keputusan untuk mengambil anak angkat, Eusoff adalah satu benda yang bijak pernah dilakukan hidupnya. 

https://www.tiktok.com/@aminahtulmarrdiah/video/6931766839273917697?

Kehadiran Eusoff merupakan kebahagiaan dalam hidup Aminah. Bukan tu jer, ia juga telah membuatkan hidup Aminah lebih bersemangat untuk hadapi segala cabaran yang mendatang.

Sejak berusia 5 jam Eusoff dilahirkan, Aminah telah menjaganya sehingga sekarang yang sudahpun berusia 8 tahun. Untuk pengetahuan, Aminah sanggup ambil pil dan suntikan untuk menyusukan Eusoof tau gais. 

Ramai tanya ibu kenapa ambil awak? Belum kahwin tapi nak jaga baby. Belum kahwin tapi sanggup ambil pil, ambil suntikan untuk susukan awak.

Ibu tak kisah apa orang nak cakap, sebab ibu tahu, awak cinta hati ibu.

Comel jer Eusoff! Semoga menjadi anak yang baik ye kepada ibu yang telah menjaga awak sejak dari kecil.

Kredit: Tiktok Aminahtul Marrdiah

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas