Connect with us

Oh! Media

“Tak Percaya Ustaz Boleh Buat Perkara Itu” – Bapa Terkedu Anak Jadi Mangsa Gangguan Seksual Ketika Bermalam Di Rumah PU Azman

Trending

“Tak Percaya Ustaz Boleh Buat Perkara Itu” – Bapa Terkedu Anak Jadi Mangsa Gangguan Seksual Ketika Bermalam Di Rumah PU Azman

Sebentar tadi penceramah selebriti, PU Azman tiba di Mahkamah Seksyen Seremban bagi perbicaraan lima pertuduhan melakukan amang seksual fizikal terhadap dua remaja lelaki pada Febuari dan Julai tahun lalu.

ADVERTISEMENT

BACA : Masih Terima Jemputan Ceramah, PU Azman Hadir Perbicaraan Kes Amang Seksual

Menurut laporan sebuah portal hiburan, bapa kepada seorang mangsa gangguan seksual pendakwah itu memberitahu pihak mahkamah yang dia menghantar anaknya bermalam di rumah PU Azman untuk mempelajari ilmu agama.

pu azman

Mangsa yang baru saja berusia 17 tahun telah dihantar ke rumah pendakwah itu yang berada di Klang, Selangor selepas mendapat keizinan bapanya. 

Walau bagaimanapun, bapa kepada mangsa dapat mengetahui perkara terkutuk yang dilakukan pendakwah itu selepas seorang guru sekolah turut mendakwa anaknya juga menjadi mangsa.

Saya terkejut perkara ini boleh berlaku sebab tak percaya ustaz boleh buat perkara begitu.

Dalam pada itu, saksi memberitahu anak lelakinya mengalami masalah tekanan atas perkara yang sudah berlaku terhadap dirinya dan dia turut meminta untuk menamatkan pengajian di kolej vokasional.

Kredit: Portal Hiburan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas