Connect with us

Oh! Media

“Itu Life Yang Saya Pilih” – Anna Jobling Tak Kisah Peminat Ambil Foto Secara Sembunyi

Oh! Artis

“Itu Life Yang Saya Pilih” – Anna Jobling Tak Kisah Peminat Ambil Foto Secara Sembunyi

Anna Jobling atau nama sebenar Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul Rahman ini mahu bersikap terbuka kepada peminat-peminatnya yang ingin mengambil gambar atau videonya secara bersembunyi.

ADVERTISEMENT

Pelakon jelita yang berusia 22 tahun ini, berkata dia sentiasa bersedia jika ada peminat yang mahu bergambar dengannya.

Jika ada yang ambil foto secara sembunyi, saya tak boleh buat apa-apa. Saya okay sahaja. Tapi, lebih baik jika sesiapa yang mahu bergambar dengan saya, just come to me and say hi. I will always say yes.

Saya tak boleh buat apa, saya okay je. Sejujurnya, saya tak kisah sebab itu life yang saya pilih. My life is very public, saya tak boleh elak. Kalau saya tak suka, saya duduk rumah je. Senang je kan.

Dalam pada itu, Anna juga berkata dia sudah memilih kehidupan sebagai seorang pelakon dan tidak dapat lari dari situasi itu.

Pelakon drama Melur Untuk Firdaus itu juga berkongsi dia seorang yang mudah untuk ditegur oleh peminat jika ingin bergambar dengannya.

Orang nak ambil gambar dengan you ke, nak ambil sembunyi-sembunyi atau apa-apa okay je. Kadang-kadang, saya tersedar ada yang ambil gambar dan saya buat ‘peace’ dekat camera.

Kredit: xtra

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas