Connect with us

Oh! Media

(Video) Ramai Sakit Hati Tengok Lakonan Otai Zamarul Hisham, Rupanya Ada Yang Alami Nasib Serupa

Trending

(Video) Ramai Sakit Hati Tengok Lakonan Otai Zamarul Hisham, Rupanya Ada Yang Alami Nasib Serupa

Tular kini di media sosial drama Aku Tanpa Cintamu lakonan pelakon otai Zamarul Hisham bersama pelakon baru, Bella Astillah. Drama 15 episod ini berkisarkan Nuha yang terperangkap dalam hubungan toksik selepas berkahwin dengan Adam.

ADVERTISEMENT

Setiap gerak geri Nuha diawasi serta diatur Adam membuatkan Nuha didera secara fizikal dan emosi. Adam yang panas baran sering menengking sehingga sanggup menyumbat kertas ujian kesuburan yang dijalani Nuha tanpa pengetahuannya.

Meninjau ke Instagram, Bella yang melakonkan watak Nuha mengakui berasa sedih ketika melakonkan babak ini.

Dia terbayang masih ada isteri di luar sana yang perlu melalui hari-hari menyakitkan seperti Nuha. Namun disebabkan rasa sayang terhadap suami, dia masih bertahan dan taat.

Di TikTok, ada netizen mengucapkan terima kasih di atas lakonan hebat Zamarul Hisham dan Bella Astillah. Wanita ini mengakui apa yang berlaku serupa dengan kisah hidupnya dan ini merupakan jawapan mengapa dia nekad berpisah dengan suami.

Sementara itu di ruangan komen perkongsian, ramai lagi isteri-isteri di luar sana meluahkan perkara yang sama apabila menjadi mangsa keganasan rumah tangga.

Apa-apa pun salute lakonan hebat Zamarul Hisham dan Bella Astillah, walaupun hanya lakonan tapi sakit hati sangat dengan perbuatan Adam tu. Nuha pula tak habis-habis minta maaf.

Kredit: Instagram Bella Astillah | TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas