Connect with us

Oh! Media

Panas! Fathia Latiff Dakwa Zarina Anjoulie Pernah ‘Tutt’ Dengan Ismail Izzani

Trending

Panas! Fathia Latiff Dakwa Zarina Anjoulie Pernah ‘Tutt’ Dengan Ismail Izzani

Panas! Fathia Latiff menerusi hantaran di Instagram Story membuat serangan balas kepada Zarina Anjoulie mendakwa selebriti itu pernah melakukan ‘sesuatu’ bersama penyanyi Ismail Izzani.

ADVERTISEMENT

BACA: Zarina Anjoulie Pula Dedah Fathia Latiff Pernah Kena Gemb*ng Dengan Dua Beradik Dekat Parti?

Memetik laporan portal xtra, Fathia berkata dia tak takut untuk menyatakan perkara yang betul. Dia juga mendedahkan gigi taring Anju adalah palsu. Sampai ke gigi dia korek tau!

Lepastu kau cakap apa? Kau cakap I tak boleh tahanlah nanti kalau you reply kat i. Macam bodoh gila perangai kau. Dahlah kau tuttt dengan Ismail Izzani. I am saying the fact, I tak takut langsung nak cakap benda betul.

Dia dilihat geram apabila Anju tiba-tiba masuk campur dalam isu bersama Zahirah Macwilson tanpa mengetahui perkara sebenar.

@xtra_my Replying to @Zeroblack159 Takk pasal-pasal orang lain pun terpalit 😬 ghisau pulak makin banyak nama yang dipetik nanti 🫣 #fyp #xtramy #fathialatif #dedah #anju #sesuatu #buat #ismailizzani #beritaditiktok #sembangentertainment ♬ original sound – XTRA

Dengan nada geram, selebriti ini mempersoalkan siapakah sebenarnya berhati busuk dalam situasi kini. Namun, hantaran di Instagram Story itu didapati telah dipadam.

Kredit: xtra

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas