Connect with us

Oh! Media

Netizen Kecam Alif Teega Lepas Muat Naik Hantaran Mengenai Beri Aset Dan Bisnes Kepada Aisyah Hijanah 

Trending

Netizen Kecam Alif Teega Lepas Muat Naik Hantaran Mengenai Beri Aset Dan Bisnes Kepada Aisyah Hijanah 

Usahawan, Aisyah Hijanah telah memaklumkan yang suaminya, Alif Teega telah bersetuju menyerahkan semua aset dan harta berkaitan perniagaan mereka menjadi 100% hak milik Aisyah.

ADVERTISEMENT

Terbaru! Menerusi Instagram, Aliff Teega juga tampil memberi kenyataan dimana dia bersetuju untuk menyerahkan kesemua aset itu kepada Aisyah.

Alhamdulillah, haza min fadhli rabbi. Hari ini saya buat keputusan untuk memindahkan segala aset dan harta sepencarian sepanjang perkahwinan saya dan Aisyah.

Saya pindahkan semuanya atas nama Aisyah. 100% buat Aisyah. Syarikat Hijanah, rumah, kereta dan lain-lain semuanya atas nama Aisyah.

Alif Teega juga berkata yang Aisyah telah menjalankan tanggungjawabnya sebagai isteri dengan baik. Bukan tu jer, Alif juga akan berusaha sedaya upaya membantu isterinya itu dari belakang.

Perkongsian itu ternyata telah menuai pelbagai respon dari netizen yang rata-ratanya mengecam kembali tindakan Aliff itu.

Walau bagaimanapun, perkongsian yang dimuat naik Alif itu telah mendapat kecaman netizen dan ada juga yang berkata Aliff boleh buka butik baru bersama isteri keduanya, Umaidah pula selepas ini.

Kredit: Instagram Alif Teega

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas