Connect with us

Oh! Media

“Muat RM2 Juta Je” – Pengasas Produk Kecantikan Merungut Bonet Lamborghini Kecil, Tak Muat Simpan Banyak Duit

pengasas produk

Trending

“Muat RM2 Juta Je” – Pengasas Produk Kecantikan Merungut Bonet Lamborghini Kecil, Tak Muat Simpan Banyak Duit

“Tak berbaloi sebabnya dalam bonet ni, muat RM2 juta je”, itulah antara jawapan seorang pengasas produk kecantikan bagi menjawab soalan pengikutnya tentang berbaloi atau tidak memiliki kereta mewah Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Seperti biasa, video ini dikongsikan pengasas terbabit melalui TikTok dan wanita itu dilihat mengeluh dengan saiz bonet yang kecil dan tidak dapat menyimpan duit yang banyak.

Okay ramai tanya, berbaloi ke beli kereta Lamborghini ni? Jom saya tunjuk berbaloi ke tak.. Jadi tak berbaloi beli kereta ni sebab bonet dia kecil. Boleh letak duit sikit je.

Tak muat nak simpan duit lagi RM8 juta..

Apa yang lebih membuatkan ramai merasakan wanita ini riak adalah bila dia menyebut rakan perniagaannya akan melakukan pembayaran sebanyak RM8 juta lagi dan dia buntu mahu menyimpan duit itu di mana.

Mmm, tak berbaloi betul, tengok la tu muat RM2 juta je duit Ayunieso (rakan perniagaan) bagi, nanti lagi RM8 juta yang dia kena bayar nak letak mana.

@farhanazahra91 Hmmm xberbaloi betul , tengok la tu muat 2 juta je duit yg ayunieso bagi , nanti lagi 8 juta yg dia kena bayar cikna nak letak mana 😭😭😭 #lamborghini #bodyguard #cikna ♬ original sound – Farhana Zahra

Amboi kak, banyak sangat duit cash tu… Tak takut ke?

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas