Connect with us

Oh! Media

Lelaki Kena Tangkap Basah Dengan Ibu Mentua, Rupanya Selalu Bertukar Mesej Lucah

Trending

Lelaki Kena Tangkap Basah Dengan Ibu Mentua, Rupanya Selalu Bertukar Mesej Lucah

Siapa sangka perkahwinan yang baru dikecapi tidak sampai tiga hari hancur di tengah jalan selepas si suami tergamak berlaku curang dan menjalinkan hubungan terlarang dengan orang ketiga.

ADVERTISEMENT

BACA: “Kau Rasa Vanila, Dia Ni Rasa Mangga-Mangga” – Suami Curang Mengaku Bosan, Nak Try ‘Perisa’ Baru

Lebih pedih apabila si isteri mendapati bahawa si suami berlaku curang dan melakukan hubungan intim dengan ibu kandungnya sendiri (ibu mentua si suami). Mak datuk, apa kes ni?

Suami ditangkap orang kampung ketika isteri tiada di rumah

Menerusi video TikTok dikongsi wanita bernama Norma Risma, dia menjelaskan bahawa dia dan suaminya yang sudah bercinta selama lima tahun mengambil keputusan untuk bernikah.

Namun selepas tiga hari berkahwin, alangkah terkejutnya dia apabila si suami berlaku curang bersama ibu kandungnya sendiri dan mereka ditangkap ketika sedang menjalinkan hubungan terlarang.

@user284365778 #fyp #perselingkuhan #perceraian #suamiselingkuh #menantudanmertua #foryoupage ♬ Tertawan Hati – Awdella

Difahamkan, kedua-dua mereka ditangkap beberapa penduduk kampung dalam keadaan tidak berpakaian ketika si isteri tiada di rumah kerana bekerja.

Lebih menyedihkan ialah ibu dan suaminya itu juga difahamkan pernah bertukar mesej berbaur lucah melalui aplikasi WhatsApp dan turut pernah melakukan hubungan terlarang ketika bulan puasa.

@rahmariza Membalas @wias33550 Gatau lagi mau bilang apa:( cc twitter @d0nburii #normarisma #selingkuhviral ♬ Maafkan Aku – Syahriyadi

Si isteri minta cerai, ibu juga diceraikan bapa

Selepas kejadian tersebut, Norma kemudiannya membuat keputusan untuk bercerai dengan suaminya. Bukan itu sahaja, ayah kepada Norma turut melafazkan talak ke atas isterinya yang berasa malu dengan tindakannya berlaku curang dengan menantunya sendiri.

@rahmariza Membalas @simplywidy Gila sih kan 😞 #normarisma ♬ Tertawan Hati – Awdella

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Trending

30 Hari Paling Trending

Ke Atas