Connect with us

Oh! Media

zakar

Trending

Ini Apa Yang Terjadi Kepada Lelaki Masukkan Zakar Dalam Botol Plastik Selama 2 Bulan

Pelik tapi benar! Itulah apa yang berlaku kepada seorang lelaki di Nepal apabila zakarnya mereput selepas 2 bulan tersekat dalam botol minuman plastik.

ADVERTISEMENT

Berdasarkan laporan MailOnline, lelaki itu didapati mengalami masalah ketagihan seks sehingga bertindak memasukkan zakar ke dalam botol plastik. Tindakannya itu hanya semata-mata untuk memastikan zakarnya dicengkam dengan kuat dan mendapat kepuasan seksual. Tapi malangnya tindakan itu memakan dirinya.

Lelaki berusia 45 tahun itu kemudian dirawat di hospital dan doktor mengatakan zakarnya berlaku gangguan peredaran darah. Kesan ini boleh membuatkan kemaluan itu mereput.

Doktor dikatakan terpaksu menggunakan pemotong wayar kabel untuk mengeluarkan zakar lelaki itu dari botol.

Kaedah mencengkam kemaluan sering digunakan oleh pesakit mental bagi memperbaiki prestasi seksual mereka dengan memanjangkan jangka masa ereksi. – Kata doktor.

Dalam pada itu, pasukan perubatan di Institut Sains Kesihatan Koirala berkata zakar yang dicengkap sangat kuat boleh membengkak dan bakal mengalami kerosakan zakar dalam jangka masa panjang.

Beringatlah wahai kaum lelaki di Malaysia, janganlah buat perkara yang pelik-pelik.

Kredit: Kosmo

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas