Connect with us

Oh! Media

Ejen Kosmetik Pulang Ke Rumah Dan Cerita Kisah Yang Terjadi, Kelibat Suami Pun Ada Sekali?

Trending

Ejen Kosmetik Pulang Ke Rumah Dan Cerita Kisah Yang Terjadi, Kelibat Suami Pun Ada Sekali?

Kes penculikan seorang ejen kosmetik yang dibawa lari hingga ke negara jiran Thailand sememangnya menjadi tajuk hangat beberapa minggu lepas kerana ianya berpunca dari masalah suaminya sendiri yang terlibat dengan sindiket dadah.

ADVERTISEMENT
@penduduk_mukabulan77

Eksklusif terkini kepulangan ejen kosmetik yang diculik kepangkuan keluarga dirumah mertuanya di Kota Bharu diiringi oleh Ketua Polis Kelantan #Terkini #azikosmetik #kepulanganAzikosmetik #kesculikejenkosmetik #fyp #fypシ゚viral

♬ original sound – one fareed – one fareed

Pihak polis bagaimanapun berjaya mengesan dan menyelamatkan mangsa dengan bantuan polis Thailand. Menerusi beberapa video yang dimuat naik pengguna Tiktok, Azi yang merupakan ejen kosmetik itu akhirnya dibawa pulang untuk bertemu ibubapa serta anaknya.

Bukan tu jer, ada juga pengguna Tiktok lain yang mengatakan bahawa Azi menangis kerana ketakutan ketika bercerita serba sedikit tentang kejadian.

https://www.tiktok.com/@syamerlin/video/7150316068412640539

Menerusi video lain, netizen turut melihat kelibat suami Azi (hujung belah kanan, muka nampak separuh) yang pernah ditahan sebelum ini untuk membantu siasatan kerana dipercayai berkait dengan sindiket narkotik. Biar betul tu suami dia?

https://www.tiktok.com/@kosmetik_murahviral/video/7150188055125708058

Kredit: Tiktok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.p

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas