Connect with us

Oh! Media

Dikritik Umur 24 Tahun Tapi Wajah 45 Tahun, Ibu Tunggal Ini Tak Patah Semangat

Oh! Inspirasi

Dikritik Umur 24 Tahun Tapi Wajah 45 Tahun, Ibu Tunggal Ini Tak Patah Semangat

“24 tahun tapi wajah 45 tahun”, itulah komen netizen yang selalu diterima Nurul Ilyana Zulhuda yang juga merupakan seorang usahawan muda dan memiliki butik dan spa.

ADVERTISEMENT

Sebelum ini tersebar satu video TikTok dengan komen tersebut dengan lebih 400,000 tontonan selepas pengikutnya selalu membandingkan wajahnya yang kelihatan lebih tua berbanding umur sebenarnya yang baru berusia 24 tahun.

Nurul Ilyana kemudian berkongsi cerita bersama mStar yang juga merupakan seorang ibu tunggal dengan seorang cahaya mata lelaki berusia 4 tahun.

@ilyanazulhuda1

Balas kepada @alongkhai09 alaaaa 😭😭😭😭

♬ bunyi asal – Ilyana Zulhuda

Saya sebenarnya baru berjinak-jinak menggunakan TikTok untuk tujuan marketing bisnes butik dan spa saya. Baru saja beberapa bulan buka, itu pun rakan yang ajarkan.

Tiba-tiba dapat komen yang tiada kena mengena. Pada mulanya saya sangka mereka nak komen mengenai status, tapi lain pula yang mereka bangkitkan. Ada kata saya ‘cucuk’ wajah. – Ujarnya kepada mStar.

Ilyana juga mengakui yang dia sudah biasa dengan tanggapan orang termasuk pelanggannya sendiri yang menyangka dia 30an. Apapun, Ilyana terima dengan hati terbuka dan selesa dengan penampilannya sekarang.

@ilyanazulhuda1

Musim PKP ni bakal suami pun boleh cari kat Shopee . Mana tahu kot dapat free postage 🤣🤣

♬ bunyi asal – Ilyana Zulhuda

Siapa yang mengikuti Ilyana bolehlah sokong perniagaan dia. Bagus juga Ilyana guna penampilan yang lebih matang untuk memastikan perniagaannya berjaya. Orang muda kena ambil peluang yang ada!

Kredit: TikTok Ilyana Zulhuda, mStar

+ Baca respon pembaca yang di Facebook Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Inspirasi

Ke Atas