Connect with us

Oh! Media

Anak Tan Sri Berlumba Didakwa Jadi Punca Kemalangan Di Lebuh Raya Persekutuan

Trending

Anak Tan Sri Berlumba Didakwa Jadi Punca Kemalangan Di Lebuh Raya Persekutuan

Satu ciapan di Twitter menceritakan mengenai kemalangan yang berpunca oleh perlumbaan haram kereta telah berlaku di Lebuh Raya Persekutuan semalam.

ADVERTISEMENT

BACA: Lelaki Mengamuk Ambulans Sampai Lambat, Dakwa Jadi Punca Mangsa Kemalangan Maut

Menurut satu ciapan di Twitter itu, seorang pengguna Twitter menyatakan bahawa salah seorang ahli keluarga bersama rakannya telah terlibat dalam kemalangan itu hingga menyebabkan salah seorang daripada mereka mengalami pendarahan dalam otak.

Langgar dari bahagian tepi

Menerusi siaran media oleh pihak polis yang telah dikongsikan, kereta milik mangsa telah dilanggar dari bahagian belakang sebelah kiri sebelum hilang kawalan dan melanggar pembahagi jalan. Kemudian, kereta milik mangsa itu dilanggar oleh kenderaan dari arah belakang yang tidak sempat mengelak.

Mohon pihak ramai untuk membantu

Pihak mangsa juga meminta bantuan orang ramai untuk mencari kenderaan yang telah melanggar kereta milik mangsa tersebut untuk membantu kes langgar lari ini.

Latar belakang pemandu

Selain itu, muncul juga satu perkongsian di Twitter yang menceritakan khabar angin mengenai latar belakang pemandu yang melanggar tersebut. Semoga urusan mangsa dipermudahkan mengenai kes ini.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas