Connect with us

Oh! Media

“Aduh Kecewa” – Netizen Korek Gambar Kekasih Aliff Aziz, Rupanya Rakan Baik Anna Jobling?

aliff aziz

Trending

“Aduh Kecewa” – Netizen Korek Gambar Kekasih Aliff Aziz, Rupanya Rakan Baik Anna Jobling?

Susulan pengakuan bercinta yang dibuat Sarah Yasmine bersama Aliff Aziz, akaun media sosial wanita ini menjadi perhatian netizen.

ADVERTISEMENT

BACA: Wanita Mengaku Skandal Aliff Aziz Dakwa Ruhainies Buat ‘Plan’ Jahat Nak Jatuhkan Bella

Netizen mendapati terdapat satu posting pada Disember tahun lalu memaparkan wanita ini bersama pelakon popular Anna Jobling dengan kapsyen yang menarik perhatian netizen.

anna jobling

Hantaran penghargaan, terima kasih kerana menunjukkan kepada saya rasa kebahagiaan yang sebenar selama tiga hari ini dan menjadi rakan rapat paling hebat.

Di ruangan komen, Anna dilihat memberi respon balas iaitu kucupan buat kekasih Aliff Aziz tersebut. Hal ini menyebabkan netizen meluahkan rasa kecewa mendapati pelakon kegemaran mereka berkawan rapat dengan penyondol.

anna jobling

Terdahulu, Sarah tampil dengan kenyataan di Instagram mendedahkan hubungannya bersama Aliff dan menceritakan kronologi tentang rancangan aktres Ruhainies yang didakwa bersubahat dengan Aliff untuk memecah belahkan rumah tangga Bella Astillah.

Kata Sarah, tujuan hantaran tersebut adalah bagi membuka mata orang ramai tentang sifat Ruhainies dan juga sedikit sebanyak ingin membersihkan nama kekasihnya itu.

Kredit: Beautifulnara

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Trending

Ke Atas