Puasa Barakah Bersama
Connect with us

Oh! Media

(VIDEO) Disihir Orang Terdekat, Penyanyi Ai Wahida Muntah Keluar Jarum & Paku Berpuluh Batang

Oh! Tidak

(VIDEO) Disihir Orang Terdekat, Penyanyi Ai Wahida Muntah Keluar Jarum & Paku Berpuluh Batang

Penyanyi baru, Ai Wahida,23, mendedahkan bahawa dia telah terkena ilmu hitam sejak beberapa tahun yang lalu dan lebih mengejutkan ianya telah dilakukan oleh beberapa individu yang dikenalinya.

Ujar Ai Wahida atau nama sebenarnya Wahida Amalin Atan ini lagi, dia pada mulanya tidak menyedari dirinya disihir namun mula merasakan sesuatu yang tidak kena apabila dia menonton satu video yang tular berkaitan ilmu hitam.

Menurut Ai Wahida, dia merasakan simptom-simptom yang dikongsi menerusi video tersebut seolah-olah sama dengan apa yang dialaminya ketika itu.

Dia kemudian mengambil keputusan untuk mendapatkan rawatan secara alternatif daripada pusat perubatan Islam. Jelas Wahida, dia mengalami sakit-sakit badan, berdebar teruk, tak boleh bangun dan berasa malas untuk solat.

Usai mendapatkan rawatan, Wahida berasa terkejut kerana tidak menyangka dirinya sudah disihir sejak beberapa tahun yang lalu.

Saya dah kena lama. Ketika berubat tu, macam tak percaya saya muntahkan paku, jarum serta serpihan kain dan beberapa bahan kotor lain keluar dari dalam badan saya. Jarum pendek ada 12 batang, paku 7 batang, dan jarum panjang sebanyak 22 batang. Sejujurnya, memang mengejutkan.

Tambahnya lagi, dia berasa bingung kerana beranggapan dirinya tidak mempunyai sebarang musuh dan tidak pasti apa punca sebenar individu tersebut sanggup menghantar sihir kepadanya.

Meskipun dia kini masih belum pulih, penyanyi yang baru sahaja melancarkan lagu terbaru bersama Ejai Aziz berjudul Mama Mama ini menganggap perkara tersebut sebagai dugaan hidup dan akan lebih berhati-hati dalam setiap tindakan selepas ini.

ADVERTISEMENT

Ai Wahida juga difahamkan masih meneruskan rawatan alternatif itu dalam usaha untuk pulih sepenuhnya.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

To Top