Connect with us

Oh! Media

“Senang Kan Jadi Lelaki..”, Perkongsian Abby Abadi Undang Simpati Netizen, Aslam Diminta Buat Permohonan Maaf

Abby Abadi Aslam

Oh! Tidak

“Senang Kan Jadi Lelaki..”, Perkongsian Abby Abadi Undang Simpati Netizen, Aslam Diminta Buat Permohonan Maaf

Sehingga ke hari ini isu anak kepada pelakon, Norman Hakim dan Abby Abadi masih menjadi bualan selepas dia bernikah dengan seorang lelaki yang merupakan suami orang, Aslam baru-baru ini di Thailand.

ADVERTISEMENT

Sebelum ini kami ada kongsikan komen daripada Norman yang menegur Abby untuk tidak berkongsi masalah keluarga kepada umum pada satu hantaran di Instagram.

BACA“Awak Memang Sangat-Sangat Mengecewakan!” – Abby Abadi Meletop Dengan Norman Hakim

Walau bagaimanapun, perkongsian yang dibuat Abby itu sehingga ke hari ini menjadi bualan dan mengundang pelbagai reaksi netizen

Menerusi platform X, perkara yang dikongsikan Abby itu juga sehingga ke hari ini buat netizen rasa simpati apabila ibu kepada Marissa itu terpaksa menanggung kecaman dan menjawab segala spekulasi melibatkan anaknya.

Bukan tu jer, ada juga yang meminta suami kepada Marissa, Aslam untuk tampil memohon maaf kerana disebabkan dia juga antara punca segala kekecohan berlaku.

Senang kan jadi lelaki bila jadi macam ni? You takkan dapat malu your family pon tak dapat malu. At the end, semua side perempuan yang kena tanggung. Same goes with Marissa’s case.

Kredit: X

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Ke Atas