Connect with us

Oh! Media

Lelaki Tangkap Basah Isteri Sendiri, Terjerat Cinta Polis Berstatus Suami Orang

Oh! Tidak

Lelaki Tangkap Basah Isteri Sendiri, Terjerat Cinta Polis Berstatus Suami Orang

Luluh hati seorang suami apabila mendapat tahu isteri sanggup berlaku curang di belakangnya. Lebih menyedihkan apabila isteri sampai duduk sebilik dengan kekasihnya yang berstatus suami orang.

ADVERTISEMENT

BACA: Suami Tarawih Di Masjid, Isteri Curang Di Rumah

Memetik laporan mStar, kejadian dilaporkan berlaku di Pinrang Sulawesi Indonesia. Difahamkan, si suami mula menyiasat isterinya selepas mengesyaki ada sesuatu yang tidak kena.

Gambar hiasan

Daripada maklumat yang diperoleh, isterinya yang dikenali sebagai ER tinggal selama seminggu di sebuah bilik bersama kekasihnya yang merupakan anggota polis di Balai Polis Pinrang.

Ketika serbuan dibuat, memang terbukti kedua-duanya berada di dalam bilik tersebut. Kekasih isterinya yang terkejut melarikan diri dengan hanya memakai kain batik. Dia juga dikatakan telah meninggalkan pakaian seragam dan motosikal Yamaha Nmax berwarna merah maroon.

Menurut adik kandung ER, perbuatan kakaknya yang curang sebenarnya sudah diketahui ahli keluarga. Malah ini bukanlah kali pertama kakak buat hal. Sebelum ini kekasih kakaknya sudah diberi amaran supaya menjauhkan diri tambahan pula kedua-dua berstatus isteri dan suami orang.

Tetapi nampaknya kedua-duanya tak makan saman!

Kredit: mStar | Kompas

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas