Connect with us

Oh! Media

“Jahan*m Anak Bangsa” – Netizen Kecam Nama Lelaki Melayu Menang Peraduan Meet & Greet Model Dewasa

meet & greet

Oh! Tidak

“Jahan*m Anak Bangsa” – Netizen Kecam Nama Lelaki Melayu Menang Peraduan Meet & Greet Model Dewasa

Apa sudah jadi ni? Nama siapa yang ada dalam senarai menang peraduan tu mesti terkejut dan tak sangka akan viral macam ni kan? Tapi itulah, nak sorok apa lagi sebab awak yang cari penyakit.

ADVERTISEMENT

Sekarang dekat Twitter tengah kecoh dengan serani nama pemenang peraduan yang berpeluan Meet & Greet bersama seorang wanita yang juga merupakan pelakon dewasa asal Malaysia.

Apa yang mengejutkan dan menarik perhatian netizen adalah bila terpampang beberapa nama lelaki Melayu di dalam senarai tersebut. Senarai ini didedahkan seorang pengguna Twitter dan ada beberapa nama pemenang yang bermula dengan nama ‘Muhammad’.

Bayangkan sertai peraduan Meet & Greet p*rnstar, menang kemudian nama penuh dan nombor telefon ditayangkan di internet menjadi tatapan isteri/teman wanita/anak.”

Dalam pada itu, seorang lagi pengguna Twitter mendakwa gambar itu mungkin telah diubah kerana ada senarai pemenang lain. Bagaimanapun, pengguna lain menjelaskan bahawa senarai itu mungkin merupakan 10 lagi pemenang lain.

Melihat reaksi netizen, rata-rata memerli lelaki Melayu yang menyertai peraduan ini dan berasa kelakar kerana kantoi.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas