Connect with us

Oh! Media

“Dosa Dia Saya Tanggung” – Lelaki Kena Marah Gara-Gara Tegur Penampilan Isteri Orang

Oh! Tidak

“Dosa Dia Saya Tanggung” – Lelaki Kena Marah Gara-Gara Tegur Penampilan Isteri Orang

Viral di TikTok satu perkongsian video yang sehingga kini telah meraih lebih 3 juta tontonan. Dalam rakaman video pendek itu, dapat dilihat seorang lelaki memarahi lelaki lain yang dipercayai peniaga kedai buku di Negeri Sembilan Festival 2022 (NSFEST 2022).

ADVERTISEMENT

BACA: Netizen Perli Caprice Pasal Isteri Lepas Tegur Lelaki Peluk Akak Kedai Buah

Difahamkan, lelaki ini berang selepas penampilan isterinya ditegur peniaga tersebut. Kedengaran dia berkata tidak akan menghormati peniaga tersebut yang terlebih dahulu tidak menghormati isterinya.

Jaga adab abang. Abang tak ada adab dengan isteri saya, saya tak ada adab dengan abang. Okay? Ingat dosa dia saya tanggung okay?

Peniaga itu kelihatan hanya mengangguk dan menyentuh bahu si suami seakan-akan mengakui kesalahannya.

Di ruangan komen, pelbagai respon yang ditinggalkan netizen. Ada yang bersetuju dengan pendekatan lelaki itu menegur dan ada juga yang menasihatinya supaya menjaga adab-adab semasa menegur.

Terbaru, wanita ini tampil memohon maaf dengan sesiapa yang terasa dengan apa yang diperkatakan suaminya. Dia turut menunjukkan pakaian yang dipakainya pada hari itu.

Malah, dia turut menyatakan sama sekali tidak melenting jika ditegur mengenai pakaiannya tetapi bukanlah dengan cara biadap dan menyindir sebegitu.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

30 Hari Paling Trending

Ke Atas