Connect with us

Oh! Media

artis hamilkan kekasih

Oh! Tidak

Artis Malaysia Didakwa Hamilkan Kekasih, Paksa Gugurkan Kandungan? Family Tahu Tapi..

Kecoh di TikTok, seorang individu mendakwa dia telah dihamilkan oleh seorang artis Malaysia dan dipaksa gugurkan kandungan. Biar betul?

Dakwa individu berkenaan, artis itu telah lari kerana tak mahu bertanggungjawab di atas perbuatannya. Dia yang berasa dianiaya ada memaklumkan kepada keluarga kekasih tetapi mereka dikatakan tak mengendahkannya.

IKLAN
@shrimpippy8621p Apa yang harus saya lakukan… familynya sudah tahu namun tidak pedulikan saya #fyp #fypmalaysia🇲🇾 #malaysiatiktok #masukberanda #foryourpage #fypmalaysiaviral #artismalaysia🇲🇾 ♬ Aku Tahu – Irfan Haris

Dakwa individu ini lagi, dia berjumpa dengan selebriti itu selepas 2 minggu berkenalan. Artis itu dikatakan dah ada kekasih dan sering berlaku curang apabila tidur dengan perempuan lain.

Malah, artis itu dikatakan bukan kali pertama buat hal, sebelum ni pun dah pernah buntingkan anak orang?

artis malaysia

Katanya lagi, ibu bapa artis berkenaan hanya lepas tangan dan mahu dia ‘move on’ sahaja. Dia yang merupakan bukan warganegara Malaysia mahukan keadilan dan mencari jalan penyelesaian untuk masalah ini.

Di ruangan komen, ada yang menuduh wanita ni hanya mencari perhatian kerana tak ada bukti kukuh di atas tuduhan yang dibuatnya.

Namun dia menafikan hal itu dan menyertakan beberapa screenshot perbualan di Whatsapp. Fuh berat tuduhan ni kan?

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Oh! Tidak

Ke Atas