Connect with us

Oh! Media

Nak e-Duit Raya Daripada GoPayz? Muat Turun Sekarang!

GoPayz Duit Raya

Branded

Nak e-Duit Raya Daripada GoPayz? Muat Turun Sekarang!

Hai Selamat Hari Raya, 

Kami Semua Ucapkan, 

Menikmati Hidangan, 

Yang Kami Sediakan~

Hidangan tak ada, tapi duit raya ADA khas untuk korang! Makin nak dekat raya ni, mestilah korang dah mula sibuk berbelanja sakan betul tak? Maklumlah, raya tahun lepas kan raya mengejut, jadi tahun ni confirmlah semua orang mula buat persiapan lebih awal. Barulah best!

Nak tahu apa yang buatkan sambutan Raya tahun ni lagi best dan lagi Baek? GoPayz nak bagi korang e-Duit Raya! Yeay, dengar cerita sampai beribu-ribu diorang nak bagi.

Duit Raya Tak Lupa Diberi, Hanya Perlu Tebus Dengan GoPayz!

Kalau korang ingat lagi lagu nostalgik Raya Anuar Zain dan Ellina Razak, mesti korang familiar dengan baris “asyik bersembang, pak cik dan mak cik, hai, duit raya lupa nak diberi”. 

Haa, Raya kali ni, GoPayz tak lupa nak bagi duit raya untuk semua orang tau! 

Sempena Aidilfitri tahun ni, GoPayz menawarkan pelbagai hadiah menarik khas untuk korang, antaranya e-Duit Raya berjumlah sehingga RM250,000! Perghhh, barulah Raya Ada Baek! 

Korang ingat tu je ke yang GoPayz nak bagi? Ada banyak lagi yang korang boleh nikmati seperti ganjaran sehingga RM50 e-Duit Raya dengan berbelanja menggunakan aplikasi GoPayz! Fuhh, macam ni baru lah seronok nak shopping raya! 

Lagi best, lima(5) pembelanja tertinggi yang menggunakan kad GoPayz akan membawa pulang e-Duit Raya sehingga RM1,000!! Biar betul?! 

Paling penting, kalau korang daftar menggunakan kod kempen “GOPAYZRAYA” dan upgrade kepada wallet premium, korang dapat menikmati RM5 e-Duit Raya, dan kalau korang pengguna U Mobile, ada lagi XTRA RM5 tau! 

Jadi, ajak semua ahli keluarga dan kawan-kawan korang daftar GoPayz sekarang juga!

Semudah itu saja, korang boleh dapat e-Duit Raya tau. Cuba bagitau kami, siapa je nak bagi Duit Raya sebanyak ini lagi-lagi kalau korang dah berusia betul tak? Dengan GoPayz, semua peringkat usia layak untuk dapat duit raya okay!

Raya Ada Baek Dengan GoPayz!

Haa, dah seronok dapat e-Duit Raya daripada GoPayz, korang tahu tak GoPayz ni sebenarnya apa? 

Untuk pengetahuan, ia merupakan sebuah aplikasi yang membantu memudahkan segala urusan perkhidmatan kewangan secara efisien! 

Jadi, lepas ni korang dah tak perlu beratur panjang dan penat-penat nak bayar bil, zakat, wakaf, derma, atau kompaun sebab korang boleh bayar semua ini dengan menggunakan aplikasi GoPayz saja! Seriuslah?!

Bukan itu saja, korang juga boleh beli-belah secara atas talian tanpa perlu menggunakan aplikasi lain tau. Jimat ruang dalam telefon korang. 

Paling penting, segala transaksi kewangan yang korang buat dijamin selamat sebab ia dilengkapi dengan perlindungan dua lapisan GoPIN dan OTP!

Dah tahu GoPayz tu apa kan? Jadi, tunggu apa lagi, muat turun dan daftar GoPayz sekarang juga untuk menikmati lebih banyak promosi dan hadiah menarik! Maklumat lanjut, layari laman web rasmi GoPayz

Tertakluk kepada terma & syarat.

#RayaAdaBaekDenganGoPayz

GoPayz, semua dalam satu aplikasi, #SemuaPunOK

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas