Connect with us

Oh! Media

Ibu Dan Ayah Ucap Syukur Tak Terhingga, Abang Viva Akhirnya Terima Kunci Kereta 4×4

abang viva

Oh! Inspirasi

Ibu Dan Ayah Ucap Syukur Tak Terhingga, Abang Viva Akhirnya Terima Kunci Kereta 4×4

Pasti ramai yang mengikuti perkembangan Abang Viva, hero bantuan banjir kita ni. Minggu lalu Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar telah bersetuju untuk menerima kereta 4×4 pemberian ikhlas dari usahawan wanita, Sha Hassan.

ADVERTISEMENT

BACA: Abang Viva Setuju Terima 4×4, Sha Hassan Terpaksa Jelaskan Sekali Lagi Tuduhan Melampau Netizen

Minggu lalu Sha Hassan turut berkongsi perkembangan terkini kenderaan 4×4 itu dan mengakui agak sukar untuk mencari stok kenderaan itu ketika ini. Sha terpaksa memberikan kemaskini selepas netizen melakukan tuduhan melampau dengan mengatakan dirinya tidak menunaikan janji dan hanya sekadar gimik marketing produk.

Abang Viva sudah terima kunci kereta 4×4

Bagaimanpaun, segala tuduhan melampau itu sudah terjawab apabila Azwan telahpun menerima kenderaan 4×4 itu hari ini. Sha Hassan sebelum itu telah berkongsi satu gambar menunjukkan dia bersama suaminya mengambil kunci kereta 4×4. Sha turut berasa syukur kerana banyak pihak membantu dia mencari kenderaan ini tanpa perlu menunggu masa yang lama.

Ibu dan ayah Azwan ucap syukur tak terhingga selepas lihat Mitsubishi Triton depan mata

Petang tadi Azwan ada buat satu sesi live di TikTok menunjukkan Sha Hassan bersama suaminya menyerahkan Mitsubishi Triton. Dalam video itu Sha Hassan sempat meminta ibu dan ayah Azwan menutup mata untuk melihat kejutan.

“Ini yang korang tunggu” – Kata Azwan.

@iman91094 Kerta abang viva kita dh smpai…tahniah@abangvivaofficial ♬ bunyi asal – Q U E E N🦋F

Seronok tengok rakyat Malaysia sama-sama membantu kan? Tahniah Abang Viva, lepas ni mungkin boleh panggil Abang Triton pula, hihi.

Kredit: Tiktok

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Inspirasi

Ke Atas