Connect with us

Oh! Media

watsons sale

Branded

Top 10 Produk Wajib Cuba Di Watsons Tak Ramai Tahu, Mesra Poket Lagi

Sebut je Watsons, mesti terfikir macam-macam sale untuk skincare, bodycare dan bermacam produk dijual. Kali ni ada Watsons Brand Online Sale dan kitorang nak share 10 produk wajib korang check out dan cuba sendiri. Serius tak rugi!

Watsons Shower Scrub Lemongrass & Ginger

watsons shower scrub

Siapa kata kulit muka je kena exfoliate? Kulit badan pun kena exfoliate selalu tau! Dengan serbuk biji aprikot, Watsons Shower Scrub Lemon & Ginger menyingkirkan sel kulit mati dan kekeringan.

Ada juga kandungan protein susu dan Vitamin, kulit badan pun lembap je walaupun lepas exfoliate, boleh dipakai hari-hari, takde masalah pun.

Collagen by Watsons Booster Essence

watsons booster essence

Bila dah berusia lewat 20-an, mestilah kena amalkan skincare berunsur kolagen untuk kulit kekal anjal. 

Produk ni menggabungkan Vegan Collagen Complex dengan peptides, niacinamide dan asid hyaluronic untuk menjadikan kulit anjal dan lembap. Gunakan sebelum essence atau sebagai booster untuk hasil terbaik.

Watsons Side Sealed Cotton Puffs

watsons cotton puff

Nak bersihkan mekap atau aplikasikan skincare semestinya perlukan cotton puff berkualiti. Produk ini dibuat 100% kapas asli Jepun yang lembut pada kulit.

Bahagian sisinya diperkemas dengan seal untuk mengelak bahagian kapas tertinggal pada kulit setiap kali aplikasi.

Watsons Skinified Vitamin C Body Lotion

watsons skinified lotion

Losen badan ini dirumus dengan bahan aktif Vitamin C sebagai antioksidan yang penting untuk melindungi dari tona kulit tidak sekata. Losen ini juga diuji secara dermatologi, jadi jangan risau.

Watsons Very High Protection Sunscreen White Face & Body Lotion

watsons sunscreen

Rutin paling penting dalam skincare, sunscreen! Pilih sunscreen macam Watsons Very High Protection Sunscreen White Face & Body Lotion ni. 

Sunscreen ini mempunyai 100 kali anti-oksidan berbanding B-Arbutin dan Asid Kojic yang membantu mencerahkan kulit. Jangan lupa gunakan sebelum keluar sama ada beraktiviti atau ke mana saja, dengan SPF50+ PA++++ kulit kekal terlindung.

Watsons Vitamin B Complex 

watsons vitamin b complex

Hari-hari tidur cukup pun masih rasa penat tak bermaya? Apa kata ambil Watsons Vitamin B Complex yang mempertingkat stamina dan mengekalkan kesihatan tubuh badan. 

Watsons Argan Oil Treatment Wax 

watsons wax

Geng rambut keriting mana suaranya? Mesti susah kan nak handle rambut jenis macam tu? Untuk ‘menenangkan’ rambut korang, cuba gunakan Watsons Argan Oil Treatment Wax yang diperkaya dengan Argan Oil, Pro-Vitamin B5 dan Vitamin E.

Hair System by Watsons Ultimate Hair Oil 

Mesti ada yang tanya, untuk rambut kering dan rosak macam mana pulak? Eh, mestilah ada! Minyak untuk rambut ini mempunyai 8 minyak tumbuhan semulajadi dan prebiotic untuk merawat rambut.

Kembalikan rambut lebih sihat, 72 jam tanpa menggerbang dan mengembalikan kekuatan serta kelembutan rambut dengan penggunaan teratur.

Naturals by Watsons Lavender Exfoliating Gel Hand Wash 

Tangan kasar, tona tidak sekata? Down betul kalau macam ni kan? Eksfoliasikan dengan hand wash 2 dalam 1 ini yang mempunyai serbuk kulit walnut untuk melembutkan kulit tangan.

Sabun cucian tangan ini juga diperkaya dengan lavender organik untuk menenangkan dan memberi efek aromaterapi. Yang penting ianya 100% vegan.

Water360 by Watsons Mineral Spring Water Boost Sleeping Mask 

Waktu tidur adalah waktu terbaik untuk membaiki kulit. Masa nilah kena pakai produk rawatan kulit untuk recharge kulit kering dan mengembalikan lembapan sepanjang malam.

Sapukan sleeping mask dengan ekstrak rumpai laut dri Jeju Island dan partikel Blue Jojoba ini sebagai langkah terakhir skincare sebelum tidur. Bila bangun, kulit rasa lebih anjal terhidrasi.

Jom meriahkan Watsons Brand Pesta Wonderland

watsons wonderland

Nak kenali lebih dekat produk Watsons Brand? Jom ke Watsons Brand Pesta Wonderland di IOI Mall Puchong bermula 1 hingga 6 Ogos 2023 ini. Macam-macam promo harga menarik ada, pertama kali nak cuba, inilah masanya!

watsons promo code

Bagi korang yang tidak dapat ke sana, jangan risau, ada sale secara online juga! Harga yang berbaloi-baloi untuk borong produk Watsons Brand sementara tengah sale ni. Untuk ahli Watsons, ada promo istimewa dari 31 Julai hingga 3 Ogos, cuma masukkan kod promo WONDERLAND12 untuk potongan harga RM12 dan WONDERLAND22 untuk diskaun RM22 bagi pembelian online. Belum jadi ahli Watsons? Cepat ke Watsons berhampiran untuk mendaftar!

Free gift bernilai RM189 pun ada!

watsons free gift

Bukan tu je, siap ada free gift Cosmic Cookware bernilai RM189 lagi tau bila korang shopping minimum RM200. Promo ini sah untuk pembelian secara online dan sementara stok masih ada.

watsons rebate

Nikmati juga rebat segera RM5 dengan pembelian minimum RM50. Memang banyak boleh jimat masa Watsons Brand Wonderland ini berlangsung. Bolehlah shopping sakan nanti. Lagi mudah, klik SINI untuk shopping secara online.

Untuk maklumat lanjut jangan lupa follow Facebook dan Instagram Watsons. Jumpa di sana!

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas