Connect with us

Oh! Media

[TERHAD] Serendah RM7++, McD Belanja Diskaun Burger Favourite Ramai Hingga 40%

Branded

[TERHAD] Serendah RM7++, McD Belanja Diskaun Burger Favourite Ramai Hingga 40%

Semua benda naik harga sekarang, jadi makan pun perlu berjimat. Tapi, tahu tak McDonald’s ada promo untuk korang! Jom kami kongsikan bagaimana cara untuk nikmati McD dengan berjimat banyak.

Promo McDelivery Carnival

Dari sekarang hingga 31 Oktober ini, McDelivery Carnival berlangsung menawarkan diskaun harga untuk beberapa menu Spicy Chicken McDeluxe dan Spicy McCrispy khas untuk penggemar McDonald’s.

Nak lebih jimat, pesan Spicy Chicken McDeluxe & Spicy McCrispy dengan:

Ala Carte melalui McDelivery Carnival, nikmati diskaun 40%

Bayangkan boleh nikmati ala carte Spicy McCrispy Chicken dengan potongan 40%, hanya bayar RM6.96 je guys! Spicy Chicken McDeluxe pula hanya dari RM7.75 SAHAJA! Memang berpatutan, tak grab masa promo ni memang rugi betul!

Tawaran Crazy Hour

Nak makan berdua dengan kawan? Pesan je Spicy Chicken McDeluxe atau Spicy McCrispy melalui McDelivery dari jam 3 petang hingga 6 petang dan 10 malam hingga 12 tengah malam untuk promo Crazy Hour. Jangan terlepas pula tau!

Jimat hingga 68% dengan Super Value Meals

Selera besar tapi nak jimat? Cuma perlu pesan Super Value Meals. Dengan setiap Super Value Meals ini korang boleh buat tambahan item tambahan mengikut pilihan masing-masing dan dapatkan diskaun sehingga 68%!

Malas menunggu? Tak ada masalah

Kadang-kadang bila dah balik kerja, lapar pula, ambil masa pula kalau nak pesan dan tunggu rider kan? Korang juga boleh nikmati promo ini untuk buat pesanan Drive-Thru serta Pesan & Ambil. Lebih mudah dan cepat. Ada bermacam-macam penjimatan korang boleh tebus melalui McD App sama ada Drive-Thru atau di restoran juga.

Jangan lupa ikuti McDonald’s di Facebook dan Instagram untuk info lanjut dan juga website Mcdonald’s untuk promosi terkini.

Jom ke restoran McDonald’s berhampiran korang. Pesan McDelivery atau Pesan dan Ambil melalui app sekarang, senang!

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas