Connect with us

Oh! Media

[KUIZ] Jom Jawab Kuiz Ni & Teka Burger Apa Yang ‘Match’ Dengan Mood Korang!

Branded

[KUIZ] Jom Jawab Kuiz Ni & Teka Burger Apa Yang ‘Match’ Dengan Mood Korang!

“Asal moody je lapar, asal lapar je makan”

Mengaku cepat siapa yang macam ni, asal lapar je mulalah semua benda buat tak jadi. Tapi korang pernah dengar tak yang mood kita ni boleh di’match’kan dengan makanan?

Hmmm.. Kalau korang curious apa kata try kuiz kat bawah ni!

Korang dapat burger apa?

Korang perasan tak, mood sebenarnya memainkan peranan yang sangat besar bila kita tengah buat pilihan nak makan apa.

Tapi tak kira apa pun mood korang sama ada korang prefer comfort food ATAU inginkan sesuatu yang EXTRA, McD pun boleh penuhi semua keinginan korang!

Apa yang korang perlu lakukan hanya #YouDoYou dan tak perlu ambil peduli citarasa orang lain, jadilah diri sendiri pada bila-bila masa dan di mana saja. Paling penting, korang ada ‘power’ untuk decide apa yang korang nak makan. 

Dah jawab kuiz kat atas? Korang mesti dah tau burger apa yang ‘ngam’ dengan mood kan? Jadi tunggu apa lagi? Sekarang masanya nak beli burger McD untuk ‘boost’ mood korang!

Wait.. Wait.. Sebelum tu, orang perasan tak ada sesuatu yang berbeza dengan burger McChicken daripada McDonalds? 

Seperti mood dan personaliti yang sentiasa berubah-ubah, McChicken memperkenalkan Spicy McChicken yang pasti menjadi ‘comfort food’ terbaru untuk korang cuba (untuk waktu yang TERHAD sahaja).

Kalau korang nak tau, burger ayam McChicken #YangKlasik dihasilkan dengan 100% daging dada ayam, bersama patty yang rangup berjus serta sos istimewa yang enak dan diapit dengan salad segar. Sekali ‘ngap’ terus rasa happy!

Begitu juga dengan Spicy McChicken, burger ni turut menggunakan 100% daging dada ayam dengan rasa patty ayam yang pedas, ranggup dan berjus. Sos istimewanya yang berkrim dan salad segar menambahkan lagi keenakan burger ini. Memang rugilah kalau tak cuba!

Jadi Diri Korang Dengan Hidangan McChicken #YouDoYou

Haaa… Bermula hari ni, McD ada buat Flash Sale di mana korang boleh menikmati hidangan set medium bagi McChicken dan Spicy McChicken pada harga RM9.95 sahaja. Semestinya berbaloi-baloi.

Pssttt.. Spicy McChicken ni untuk masa yang terhad je tau, cuba sekarang sebelum terlambat!

Maklumat lanjut mengenai hidangan dan promosi terbaru, korang boleh layari laman web McDonald’s, McDelivery, Facebook, Instagram dan Twitter McDonald’s!

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas