Connect with us

Oh! Media

Sunway Golden Jubilee Mega Roadshow Ke Sunway City Iskandar Puteri 5-10 Mac 2024

Branded

Sunway Golden Jubilee Mega Roadshow Ke Sunway City Iskandar Puteri 5-10 Mac 2024

Sunway Golden Jubilee Mega Roadshow baru-baru ini dirasmikan di Sunway City Kuala Lumpur dengan kehadiran Timbalan Pengarah Tourism Malaysia, Nuwal Fadhilah Ku Azmi  bersama pengasas dan pengerusi Sunway Group Tan Sri Dato’ Seri Sir Dr. Jeffrey Cheah KBE AO.

Sebelum ini roadshow berkenaan telah menarik lebih 100,000 pengunjung di Pulau Pinang dan Ipoh. Manakala Sunway Super App menerima muat turun sehingga lebih 10,000 dalam masa 5 hari!

Roadshow ini dianjurkan sempena sambutan ulang tahun ke-50 Sunway untuk menghargai rakyat Malaysia yang telah menyokong selama lebih 5 dekad.

Ada bermacam hadiah cabutan bertuah menanti pengunjung bernilai lebih RM500,000! Terdapat pelbagai tawaran eksklusif di Sunway Theme Park, Sunway Hospitality dan Sunway Malls.

Tawaran istimewa dengan masa terhad ini boleh diakses menerusi Sunway Super App yang boleh dimuat turun melalui Apple App Store, Google Play Store atau Huawei AppGallery.

Untuk orang Johor, jom ramai-ramai gegarkan Sunway City Iskandar Puteri dari 5 hingga 10 Mac ini untuk menikmati pelbagai promo dan tawaran menarik. Jumpa di sana!

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas