Connect with us

Oh! Media

Catcha Digital Berhad Dan Framemotion Studio Umumkan Kerjasama Strategik

catcha digital

Oh! Bisnes

Catcha Digital Berhad Dan Framemotion Studio Umumkan Kerjasama Strategik

Catcha Digital Berhad, sebuah syarikat iklan digital terbaik mengumumkan kerjasama strategik bersama Framemotion Studio (FMS).

ADVERTISEMENT

FMS merupakan sebuah syarikat perundingan berintegrasi yang memenangi anugerah dan pakar dalam penciptaan, reka bentuk dan pengalaman digital di seluruh Asia Tenggara.

FMS memberi perkhidmatan kepada pelanggan daripada pelbagai industri termasuk syarikat-syarikat terkemuka seperti Gamuda, Petronas, Genting, BMW dan Pfizer.

Catcha Digital jalin kerjasama dengan Framemotion Studio (FMS)

Pengasas dan CEO FMS, Pua Yin Chye (Jeand)

Bukan itu sahaja, FMS juga merupakan penerbit dan rakan kongsi tempatan bagi pameran sulung Van Gogh Alive di Malaysia bermula pada 17 Disember 2022 hingga 9 April 2023.

Pameran tersebut telah berjaya menarik lebih 300,000 pengunjung. Sebelum pameran itu diadakan di Malaysia, pameran Van Gogh Alive ditonton lebih 8.5 juta pengunjung dari seluruh dunia.

Pengasas dan CEO FMS, Pua Yin Chye (Jeand) berkata;

Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan Catcha Digital kerana kami dapat membuka banyak peluang untuk perkembangan baharu, ianya membolehkan kami mengambil projek-projek yang lebih besar dan lebih menguntungkan lagi selepas ini. Pada masa yang sama, kami tak sabar untuk menunjukkan kemampuan kami dalam animasi digital kepada klien-klien Catcha Digital yang sedia ada.

Sementara itu, Pengerusi Catcha Digital Patrick Grove juga positif kerjasama dengan FMS membolehkan Catcha Digital mendapat manfaat pengiklanan dari online ke offline secara bersepadu.

FMS ada track rekod yang mengagumkan

Pengerusi Catcha Digital Patrick Grove

Katanya, ia berdasarkan track record yang memberansangkan daripada FMS dalam penyampaian digital yang berkualiti tinggi.

Kami percaya Jeand dan pasukannya dapat menghasilkan kerja luar biasa yang memberi keuntungan kepada kedua-dua pihak untuk lebih maju ke tahap berikutnya.

Tambahan pula, FMS diakui mempunyai pengalaman yang menakjubkan dan portfolio kerja yang mengagumkan menjadikan FMS ‘pemimpin’ dalam bidang ini di seluruh Asia Tenggara.

Lagi dalam kategori Oh! Bisnes

Ke Atas