Connect with us

Oh! Media

Yusof Haslam Tak Faham Apa Masalahnya Dengan Puteri Sarah Liyana

yusof haslam

Oh! Artis

Yusof Haslam Tak Faham Apa Masalahnya Dengan Puteri Sarah Liyana

Ada pula yang pertikaikan gaya pelakon Puteri Sarah Liyana ketika ini. Katanya wanita yang baru bercerai hidup dengan suami tak boleh keluar rumah jika keadaan tak terdesak. Ini semua selepas Puteri Sarah kelihatan amat gembira kongsi gambar bersama rakan-rakan selebriti. Susulan itu, Datuk Yusof Haslam tampil pertahankan menantu kesayangannya kerana merasakan tiada masalah untuk Sarah keluar cari rezeki.

ADVERTISEMENT
yusof haslam


Yusof Haslam juga berkata, wajar untuk Sarah tampil cantik dan bergaya biarpun dirinya masih dalam tempoh iddah kerana perlu mencari rezeki.

Apa masalahnya jika dia tampil kemas sebagai seorang wanita. Tidak semestinya dalam iddah dia perlu selekeh kerana yang penting Sarah masih mengenakan pakaian yang sesuai dan kekal berhijab.

Dalam pada itu, Sarah turut membalas persoalan itu dengan menyatakan dia tiada masalah untuk keluar sekiranya memberitahu bekas suami.

Boleh keluar rumah dengan memberitahu bekas suami dalam tempoh iddah. Keluar rumah kalau terdesak itu bila suami mati. Harus berkabung di rumah. – Jawab Sarah.

Kredit: Xtra

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas