Connect with us

Oh! Media

Oh! Artis

Virgoun Selalu Kritik Tak Cantik, Inara Dedah Dapat RM35 Ribu Tukar Penampilan

Panas mengenai isu penyanyi seberang, Virgoun yang telah terlibat dalam kontroversi rumah tangga bersama isterinya, Inara.

BACA: Isteri Dedah Penyanyi Popular Kerap Langgan P*lacur, Curang Sejak 2 Tahun Lalu

IKLAN

Sebelum ini, Inara mendedahkan bahawa suaminya telah curang dan turut melanggan beberapa wanita bagi mendapatkan perkhidmatan seks.

Virgoun minta tukar diri

virgoun

Selain membongkar masalah terbesar rumah tangga mereka, Inara juga memberitahu penampilannya sering dinilai dan dikritik oleh suami.

Menurut Inara, Virgoun mengatakan bahawa susuk tubuhnya tidak cantik malah menghabiskan RM35 ribu baginya untuk menukar diri.

Dia juga bagi alasan awal (curang) adalah kerana fizikal, apalah. Saya sampai dibayar ke klinik, habis Rp100 juta (RM35 ribu).

Dalam pada masa yang sama, Inara memberitahu dirinya seolah-olah gagal menjadi isteri kerana kritikan Virgoun. Tindakan curang lelaki itu selama dua tahun juga hanyalah semata-mata untuk membuatnya geram.

Saya rasa insecure, saya rasa insecure atas kesibukan diri sebagai ibu dan suri rumah. Mungkin juga saya kurang merawat diri, mungkin juga terlihat terlalu makcik.

Inara juga sempat mendedahkan dirinya pernah digoda oleh lelaki lain sebelum berkahwin dan hal ini membuatkan Virgoun memintanya memakai hijab.

Kredit: IntipSeleb

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Bukan seorang doktor, Mini merupakan penulis beretika di Oh! Media yang akan cuba mencari dan menyebarkan maklumat dan info sahih lagikan benar. Tiada yang benar melainkan benar yang sebenar-benarnya.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas