Connect with us

Oh! Media

Terkejut Tiba-Tiba Mama Muncul” – Farid Kamil Dedah Diana Danielle Halau Ibu Sejak Tahun 2019?

Oh! Artis

Terkejut Tiba-Tiba Mama Muncul” – Farid Kamil Dedah Diana Danielle Halau Ibu Sejak Tahun 2019?

Pelakon, Farid Kamil akui hubungannya bersama ibu mentua, Norsiah Ramli sudah lama putus sebab Diana Danielle telah halau ibunya sendiri keluar dari rumah. Biar betul?

ADVERTISEMENT

Menurut laporan Gempak, Farid Kamil jawab perkara itu ketika ditanya pihak media selepas mendakwa yang dia susah untuk mencari Diana dan anak-anak tambah lagi apabila sudah tidak serumah.

Sebenarnya sudah lama saya tidak dapat hubungi Mama kerana setahu saya dia sudah dihalau Diana keluar dari rumah kami sejak tahun 2019.

Tapi tiba-tiba pada tahun 2023 mama muncul disini bersama Diana. Ia benar-benar mengejutkan saya.

Bukan tu jer, Farid juga mengatakan yang dia tidak tahu apakah punca sebenar mengenai keretakan hubungan isteri bersama ibu mentuanya itu.

Pada saya Diana perlu jelaskan kepada saya sebab apa dia menghalau mama keluar dari rumah dan tidak mahu berjumpa dengan ibunya ketika itu.

Bila jadi begini, tiba-tiba mama muncul saya pun terkejut kerana saya pula dah lama ‘lost contact’ dengan dia sebab Diana sendiri dah putuskan hubungan dengan ibunya. 

Walau bagaimanapun, tidak dipastikan sama ada perkara yang Farid dedahkan ini benar ataupun tidak. Sama-samalh kita tunggu sekiranya Diana mahu jawab berkenaan isu ini.

Kredit: Gempak 

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas