Connect with us

Oh! Media

syamsul cerai

Oh! Artis

Syamsul Yusof ‘Frust’ Tak Dapat Jumpa Puteri Sarah, Rupanya Sesi Pendamaian Berasingan

Hari ini telah berlangsungnya sesi perdamaian membabitkan Jawatankuasa Pendamai (JKP) antara Puteri Sarah dengan suaminya, Syamsul Yusof.

BACA: (Video) Puteri Sarah Keluar JAWI Dengan Wajah Penat Dan Mata merah, Proses Pendamaian Gagal

IKLAN

Sesi yang berlaku di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) Kuala Lumpur itu nampaknya gagal apabila Sarah nekad untuk bercerai.

Syamsul ‘frust’ Puteri Sarah tak mahu jumpa

Dengan wajah sugul, pengarah tersohor itu meluahkan rasa kecewa apabila isteri pertamanya enggan bertemu empat mata.

Dia juga baru tahu bahawa proses pendamaian berlaku secara berasingan di mana dia berharap mereka dapat bercakap dan berbincang.

Memetik laporan Official Hlive, dia berharap masalah rumah tangga mereka dapat diselesaikan dengan baik dan Sarah dapat terima poligami.

Malah, jika Sarah enggan menerima untuk bermadu, dia tetap berharap mereka dapat duduk bersama dan berbincang hal dalam kain mereka.

Tak suka saya pun kenapa fitnah saya memukul, jangan buat cerita fitnah tak benar. Saya call dia, sampai hati awak buat macam ni. Jangan.. Dan cerita di sebalik, ada kisahnya.

Kata Syamsul, dia kecewa apabila isterinya itu secara terbuka membuka aibnya di media sosial. Dia bersedia memaafkan Puteri Sarah dan yakin ada jalan pendamaian.

Kredit: Instagram Official Hlive

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media berkaitan isu viral dan trending di media sosial.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas