Connect with us

Oh! Media

Syada Amzah Aibkan Kakak Dan Sekarang Aib Sendiri Pula Tersebar?

syada amzah

Oh! Artis

Syada Amzah Aibkan Kakak Dan Sekarang Aib Sendiri Pula Tersebar?

Semakin banyak pula masalah yang didedahkan keluarga penyanyi Shila Amzah sekarang ni. Banyak kenyataan yang dikeluarkan adik beradik Shila termasuklah Syada Amzah dan Amir Syafiq Amzah.

ADVERTISEMENT

BACA: “Tak Kerja Nafkah Culas” – PA Mengamuk, Bekas Adik Ipar Bongkar Perangai ‘Hauk’ Adik Shila Amzah

Disaat Syada sedang asyik mengaibkan kakaknya, siapa sangka timbul pula dakwaan lain dari kalangan netizen yang mengatakan Syada tidak menjalankan kerja walaupun barang dan bayaran sudah diberikan.

Dah la sejenis tak bertanggungjawab. Produk dah bagi, duit dah bayar tapi tak buat review as per agreed. Muda lagi tu perangai dah kelaut. Takda siapa yang cakap halalkan payment dan produk tu.

Alasan sebab rumah banjir masa tu. So kita bagi solution, tak settle sampai makan tahun dah.

Individu ini bagaimanapun memaklumkan sudah berhenti daripada syarikat yang berurusan dengan Syada tetapi masih ralat dengan sikap adik Shila ini.

Ralat betul bila dah dapat payment semua, tak reti-reti nak buat video atau refund. Duit dalam bank bukan kena banjir. Kita siap bagi masa untuk dia grief keadaan dia. Untuk review lain jangan macam dia ni. Esok lusa orang tak halalkan, tak tenang hidup. Macam hutang.

Kekecohan ini bermula selepas Syada mendakwa Shila menghalau dia dan ibunya, Fauziah Sarman daripada rumah banglo seperti haiwan jalanan.

Shila bagaimanapun menafikan perkara itu dan menjelaskan rumah banglo itu miliknya dan terlalu besar untuk didiami keluarganya yang semakin mengecil. Shila juga bercadang untuk membelikan rumah yang lebih sesuai.

Kredit: Gempak

 + Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas