Connect with us

Oh! Media

“Siapa Ira Kazar Pada Awak?” – Respon Syamsul Yusof Buat Netizen Kecewa

Oh! Artis

“Siapa Ira Kazar Pada Awak?” – Respon Syamsul Yusof Buat Netizen Kecewa

Seperti yang kita tahu, pelakon dan pengarah hebat, Syamsul Yusof terpalit dengan kontroversi membabitkan rumah tangganya yang dikatakan ketika ini bagai telur dihujung tanduk disebabkan oleh pihak ketiga.

ADVERTISEMENT

BACA: Video Di Kedai Emas Dengan Kazar Jadi Kontroversi, Syamsul Yusof Jawab “No Komen”

Hanya buat isyarat ‘kunci’ mulut

Semalam telah bersiaran satu program bual bicara berjudul ‘Hard to Heart’ di sebuah stesen televisyen yang dihoskan pengacara popular, Datuk Aznil Nawawi yang telah dihadiri pengarah filem Mat Kilau itu.

Tular satu sedutan temubual yang dimuat naik semula jabatannetizennegara20 memaparkan soalan yang diajukan kepada pengarah berusia 38 tahun itu mengenai kewujudan pihak ketiga dalam rumah tangganya yang dikenali sebagai Ira Kazar.

Siapa Ira Kazar tu, kepada awak?

Syamsul yang mendengar soalan itu hanya berdiam diri selama beberapa saat sebelum tenang membuat isyarat ‘mengunci mulut’ seolah-olah tidak mahu menjawab serta mengulas dengan lebih lanjut soalan daripada Pak Nil itu.

Netizen sedih lihat reaksi Syamsul

Perkongsian itu menjadi tular dan mendapat respon dari warganet. Rata-rata mereka kecewa dengan reaksi yang ditunjukkan oleh Syamsul selepas diajukan soalan itu.

Kalau betul tiada hubungan dengan Ira Kazar, jawab je lah kan? Kenapa memilih untuk berdiam diri?

Kredit: Instagram jabatannetizennegara20

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas